Keşan Belediyesi,  Sebze Bakkal ve Manavlar Esnaf ve Sanatkarları Odası ile Tuhafiye ve Manifaturacılar Esnaf ve Sanatkarları Odası’nın işbirliğinde 25 Nisan 2013 tarihindeİspat Cami Mahallesi’nde hayata geçirilen Perşembe Pazarı aradan geçen 18 ay’da esnafın ve çevre vatandaşların vazgeçilmezi oldu.

PAZARIMIZDAN ÇOK MEMNUNUZ

Karaağaç Cami yakınlarında kurulan Perşembe Pazarı’nda aradıkları her şeyi hem ucuz ve hem de en kaliteli bir şekilde bulduklarını belirten vatandaşlar,  “Allah esnafımızdan razı olsun. Neredeyse ayağımıza kadar gelerek hizmet vermeye çalışıyorlar. Pazarımızda meyveden sebzeye, kuru gıdadan mutfak araç gereçlerine ve tuhafiye ürünlerine kadar her şey var. Pazarımızdan ve fiyatlardan memnunuz” diye konuştular.

BİRBİRİMİZİ TANIDIK ALIŞTIK

Perşembe pazarı esnafı ise yaptıkları açıklamada işlerin yavaş yavaş istedikleri konuma gelmeye başladığını ifade ederek, “Çevre insanı bize alıştı bizler onları tanıdık. Yağmur, çamur, kar, kış demeden her hafta buradayız. İşler  her geçen hafta biraz daha iyi olmaya başladı. Pazar kurulduğunu bilen çevre mahallelerdeki vatandaşlar da alışveriş için gelmeye başladı” diye konuştular.