BÜLENT SAYLAM

Savcı, bu zor günlerde ‘Önce İnsan’ diyerek çeşitli kalemlerde yardımlarda bulunduklarını söyledi. Yapılan yardımların insanların gururlarının kırmadan yapmanın önemine değinen Savcı, “Çalışmalarımızda her zaman bu ilke dikkate alınmaktadır” dedi.

İMKANLARIMIZ ÖLÇEĞİNDE YARDIMLARDA BULUNDUK

Çeşitli kalemlerde yardımlar yaptıklarını belirten Savcı, “Zorlu günler geçirdiğimiz, geçim sıkıntılarımızın had safhasında olduğumuz bu günlerde ‘Önce İnsan’ diyerek yardıma muhtaç önceliķli vatandaşlarımıza karınca kararınca kömür, gıda paketi, erzak, meyve-sebze, hasta bezi, soba gibi imkanlarımız ölçeğinde yardımlarda bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz inşallah.” şeklinde konuştu.

‘HEP BERABER ÖNCE İNSAN’ DİYORUZ

Keşan Rom-Der olarak yardımlar konusunda ilkeleri olduğunu dile getiren Savcı açıklamasını şöyle sonlandırdı: “Yapılan yardımın insan gururunu haysiyetini kırmadan, hissettirmeden, ihtiyaçların yerinde ve eksiksiz tespit edilerek yapılması, yapılan yardımların gösterilmemesi, duyurulmaması ve bu konuda hassas davranılması ve aynı zamanda çalışmaya gücü olanların topluma kazandırılması hususunda ve bu kişilere yaşama gücünü onurunu kazandırma hususunda iş gücü piyasasına kazandırmak ve onurlu bir yaşam düşüncesiyle bu kişilerin topluma kazandırılması felsefesinin benimsenmesidir. Çalışmalarımızda her zaman bu ilke dikkate alınmaktadır. Yardım söylenmediği müddetçe yardım olur düşüncesindeyiz. ‘Hep Beraber Önce İnsan’ diyoruz.”