Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Satır Et Komisyonu’nun temmuz ayı toplantısı dün yapıldı. Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve saat 14.00 sıralarında başlayan toplantıya Komisyon Başkanı Yusuf Cemil Çakıcı ile komisyon üyeleri katıldı.

ÇAKICI: SATIR ET’İN ULUSAL DÜZEYDEKİ TANITIMLARINI DEĞERLENDİRECEĞİZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yusuf Cemil Çakıcı, satır etle ilgili firma tanıtımlarına önem vereceklerini belirterek,  şunları kaydetti: “Bugün burada, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Satır Et Komisyon üyelerimiz ile birlikte “Tescilli Keşan Satır Et”in yıl boyunca yapılacak tanıtım çalışmaları ile ilgili toplanmış bulunuyoruz. En son 14 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirdiğimiz komisyon toplantımızda görüştüğümüz gündem maddelerinin değerlendirilmesi ile başlayacağımız toplantımızda, odamızdan satır et üretme, satma ve pişirme yetkisi alan firmalarımızın tanıtımlarının daha etkin bir biçimde yapılması ile ilgili görüşlerimizi sunacağız. Tescilli Satır Et’in bölgesel ve ulusal düzeyde tanıtımlarını yaparak, bilinirliğini arttırıcı çalışmaları birlikte değerlendireceğiz.”

Yaklaşık 2 saat süren komisyon toplantısı, 5 toplantı gündem maddesinin görüşülmesi, bir bilişim firması temsilcisi Koray Dağlar’ın satır et ile ilgili sunumu ve ardından değerlendirme yapılması ile son buldu.