Keşan TSO, Mayıs ayında, Ekonomi Gazetecileri Derneği ve Edirne Genç İş Adamları Derneği işbirliğinde gerçekleştirilecek olan, ulusal basında ekonomi yazarlığı yapan yazarları Saros Körfezi’nde ağılayarak bölgenin lansmanının yapılacağı organizasyona destek verecek.

Geçtiğimiz Salı günü Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Başkan Yardımcısı Selahaddin Uyulgan ile bir araya gelen, Edirne Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İnci ve Ekonomi Yazarları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nevser Eraslan, ülke genelinde bölge olarak farkındalık yaratmak ve bölgeye gelen yerli ve yabancı turist akışını arttırmak amacıyla düzenlenecek lansman organizasyonu ile ilgili Keşan TSO Yöneticilerine bilgi verdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hakan İnci, gerçekleştirmeyi düşündükleri organizasyonu kolektif bir biçimde yapmak istediklerini dile getirerek şunları kaydetti:

BÖLGEMİZİN LANSMANININ İYİ YAPILACAĞI BİR ORGANİZASYONA İMZA ATMAK İSTİYORUZ

 “Ekonomi Gazetecileri Derneği ve Edirne Genç İş Adamları Derneği olarak,Mayıs ayında Saros Körfezi’nde, ülke genelinde bir farkındalık yaratmak amacıyla ulusal basında ekonomi yazarlığı yapan tüm yazarlarımızı bölgemizde ağılamayı planlıyoruz. Bu önemli organizasyon ile ilgili girişimlerimiz var.Konuyla ilgili bugün bir dizi ziyarette bulunuyoruz. Bu kapsamda Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nın değerli Başkanı ve yöneticileri ile bir araya geldik. Biz bu organizasyonu kolektif bir şekilde yapmaktan yanayız. Bütün kurumların ortak olarak taşın altına elini koyduğu, bölgemizin lansmanının iyi yapılacağı bir organizasyona imza atmak istiyoruz. Bölgemizin gerçeklerinin ve geleceğe yönelik beklentilerinin neler olacağı konusunda tespitler yapmak üzere geniş kapsamlı bir toplantı tertiplemek amacındayız.”

BÖLGEMİZİN TÜRKİYE ÇAPINDA DAHA DA BİLİNİR OLMASINI SAĞLAMAK AMACINDAYIZ

Hakan İnci konuşmasının devamında, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nın da destekleri ile yapmayı planladıkları ve girişimlerini başlattıkları bu önemli organizasyonun, özellikle ulusal basında yankı uyandırarak farkındalık yaratmasını beklediklerini ifade ederek şunları söyledi:

“Bugün organizasyon ile ilgili ön görüşmeler ve planlama yapmak üzere değerli oda Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldik, onlarda sağolsunlar bu girişime destek vereceklerini ve kurum olarak yanımızda olduklarını hissettirdiler. Bizlerde birliktelik oluşturarak bu çalışmayı yapmak istiyoruz. Amacımız; başta Saroz Körfezi olmak üzere, Edirne’mizin, Keşan’ımızın, İpsala’mızın ve Enez’imizin Türkiye çapında daha bilinir olmasını sağlayarak farkındalık yaratmak ve bölgeye yerli ve yabancı turist akışını fazlalaştırmaktır.”

Keşan TSO ve Dernek Yöneticileri, açıklamaların ardından, gerçekleştirilecek organizasyonun planlaması ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.