ING Bank Başekonomist ve Ekonomik Araştırmalar Grup Müdürü Şengül Dağdeviren, Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’nun konuğu olarak gerçekleştireceği sunumda ekonomi gündemini yorumlayarak yatırımcılara önerilerde bulunacak.

ING Bank Başekonomisti ve Grup Müdürü Dağdeviren’in konuşmacı olarak katılacağı “Ekonomi Gündemi” konulu panel 19 Aralık Çarşamba günü saat 15.30’da Keşan TSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Küresel ve Türkiye Ekonomisini ana başlıklar altında katılımcılar ile paylaşacak olan Şengül Dağdeviren, Türkiye ekonomisinin istikrar resmi, faiz görünümü, küresel eğilim ve Türkiye’de kur konularında bilgi ve öngörülerini aktarmanın yanısıra yatırımcılara da önerilerde bulunacak.

Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Şengül Dağdeviren, Boston College'da yine aynı alanda doktora çalışması yaptı. Keşan TSO Yetkilileri, şu anda ING Bankası Başekonomisti ve Ekonomik Araştırmalar Grup Müdürü olarak görev yapan Dağdeviren’in ekonomi ile ilgili gerçekleştireceği sunuma, ilgi duyan herkesi davet etti.

Keşan TSO’nun düzenlediği ekonomi sunumuna katılmak ve ayrıntılı bilgi almak isteyenler, Keşan TSO’nun 444KTSO (4445876) numaralı telefonundan iletişim kurabilecekler.