HABER MERKEZİ

Bitikli ve Derneğin yeni yöneticileri Kaymakam Elif Canan Tuncer Ersöz’ü ve Belediye Başkanı Adullah Bostancı’yı ziyaret ederek projelerini ve sorunları anlattılar ve destek istediler. Özellikle Derneklerine ve Enez’e kazandırmayı düşündükleri Trap Atış Poligonu ve Dernek Lokali konusunda önemli destek sağladılar. 

Bu konularda bilgi veren Başkan Bitikli, Çok uzun süreden beri yarım kalmış bir inşaat olan Dernek lokalimizin bitirilmesi için Sayın Kaymakamımızdan önemli bir destek sözü aldık ve inşaata başladık. 56 m2 olan bu bina daha sonra tamamlayacağımız üst katı ile 112 m2’lik Enez’deki TEK dernek binası olacak.” dedi. BİTİKLİ “ Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız özellikle poligon yeri temini konusunda gayret göstereceklerini, Belediye Başkanı Bostancı’nın şimdiden  poligon için 2 adet TRAP MAKİNASI sözünü verdiğini” belirterek şöyle devam etti: “Hazineden, ormandan ya da şahıs arazisi olarak kalıcı bir trap atış alanımız olsun istiyoruz. Bu yalnız bizim Derneğimiz için değil Enez için çok gerekli bir yatırım olacak. Burada her yıl defalarca yapacağımız etkinliklerle Enez Turizm ekonomisine bir hareket getireceğimize ve Enez’in adından çokça söz ettireceğimize,  tanıtımına katkı vereceğimize inanıyoruz. Ayrıca bu alan Enezliler için bir piknik alanı olarak da düzenlenebilir. Bu amaçla orman şefi Ozan beyi ve Kadastro şefi Mehmet Beyi de ziyaret ettik, gerekli bilgileri aldık” dedi.

BİTİKİ bu konuda Kaymakam ve belediye Başkanının dışında da bazı kişi ve kurumlardan katkılar için söz aldıklarını belirterek “Sayın Nedim Uzun ve BENSAN’dan da inşaata destek sözü aldık. Ayrıca Dernek Üyemiz Tamer KORAYda derneğimize ve poligonumuza şimdiden bir havalı tüfek ve 100adet trap fişeği hediye etti.” Dedi

Bitikli, Derneğin isminin Avcılık ve atıcılık olarak değiştirileceğini, havalı tüfek, tabanca , okçuluk branşlarını da tüzük amaçlarına ekleyeceklerini, ilk okuldan başlayarak çocuklarımızın, özellikle kızlarımızın ve kadınlarımızın da bu sporlara özendirileceğini” sözlerine ekledi.