HABER MERKEZİ

Hüsamettin Bereceli Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, geçtiğimiz yıl 3-4 misli artan köpek mamalarının ve üyelerin düşen alım güçlerinin yaratacağı olumsuzlukların yanı sıra Enez Belediyesi’nin verdiği bazı sözleri henüz yerine getirememiş olmasının yarattığı sıkıntılar dile getirildi. Bu konuda belediyenin hareketlenmesi için derneğin daha aktif ve etkin olarak kamuoyu baskısı yaratması gereği üzerinde mutabık kalındı.

Enez’in sokak hayvanları konusu dışında genel temizlik, göllerin temizliği, arıtma, sivrisinek gibi doğa ve çevreye dair pek çok sorunu olduğu, o nedenle derneğin katılımlarla daha etkin ve aktif olması gerektiği hatırlatıldı. Toplantıya sahil kesiminden katılanlar, bu yıl da sahilde geçen yıllardaki gibi kesif bir atık kokusunun hala devam ettiğini anlattılar. Ayrıca Enez merkezi için yeni bir arıtma projesi yapılarak Meriç Nehri’ne atıkların arıtılmadan salınmaması gerektiğini belirttiler.

Yapılan seçimlerde derneğin organlarına şu isimler seçildi:

Yönetim Kurulu: Ege Sakin, Selma Yılmaz, İsmet Esengin, Ersin Şenerler, Halit Çelik, Eyüp Soydemir ve Leyla Köroğlu

Denetleme Kurulu:  Şaban Nar, Suna Erdoğan ve Şükriye Nergis

Danışma Kurulu: Hakan Eşme, Ayten Eren, Nebahat Çavuş, Remziye Irmak, Mürşide Çoban, Gülnur Kurap, Yasin Samuk, Mustafa Vatansever, Ahmet Meriç, Savaş Gündoğdu, Berrin Ateş, Gülhan Bereceli, Ulaş Demiray, Hale Vural, Aziz Oral, Coşkun İnal, Aynur Elibol, Nurseven Derman, Dilek İnal.