HABER MERKEZİ

Saat 09.30’da Enez Çırpan Otel’de kahvaltı ile başlayan toplantının baş konuşmacısı Keşan DOÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Eşme idi. Eşme, “Enez’in çevre sorunlarının Saros Körfezinden ve hatta Trakya’dan ayrı düşünülemeyeceğini”  vurgulayarak Saros Körfezi’nde planlanan FSRU İskelesi’nin yaratacağı Çevre Sorunları ile ilgili bir sunum yaptı. Sunum ilgi ile izlendi.

Dernek Başkanı İsmet Esengin’in yönettiği toplantıda, daha sonra Enez Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Yalçın Bitikli, Enez Doğa-Der Başkan Yardımcısı Coşkun İnal da Dernekleri adına sunum yaptılar. Toplantıda, ayrıca, yerel seçimler için CHP ‘den aday adayı olan Ümit Kurt, Halit Çelik, Muharrem Çirozlar, Esin Savaş ve toplantıya katılan bazı konuklar görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Dernek Başkanı İsmet Esengin “Toplantıya katılanların hiç yoksa birer cümle ile fikirlerini söylemelerini” istemesi üzerine toplantıya katılan herkes bu katkıyı verdi ve tüm katılanlar Toplantı’nın 3 saat dikkatle sonuna kadar takip edilmesi ve yararı üzerine konuşmalar yaptılar.

Dernek Başkanı Esengin, “Bu toplantı umulanın üstünde ilgi gördü. Yerel seçim sürecinde Enez’de sağlıklı bir seçim için ve Enez’in sorun ve ihtiyaçlarını bilen, geleceğe yönelik bir vizyon çizen yerel yöneticilere sahip olması için parti farkı gözetmeksizin, bu tür toplantı, yönlendirme ve destek çalışmalarımız sürdürülecektir” dedi ve başta DOÇEK Başkanı Hakan Eşme olmak üzere katkı veren ve katılan herkese teşekkür etti.