BÜLENT SAYLAM

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Günbatımı etkinliğinde Tülay Esengin’in suluboya resim sergisi beğeni toplarken Dernek Üyesi Ersin Şenerler de “Zaman Geçtikçe” isimli romanının tanıtımı yaptı ve okuyucuları için kitaplarını imzaladı.

Gece dernek Başkanı Ulaş Demriay’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Etkinlikte konuklar limitsiz balık ziyafetinin yanında Enez’in eşsiz güzellikteki gün batımına tanıklık ettiler. Daha sonra bu yılki Kartopu Ödülleri törenine geçildi. Törende sırasıyla “En iyi esnaf ve işletme” dalında Turhan Koşar’a plaketini Dernek üyesi Ender Mağden, “En Başarılı STK” dalında Enez Avcılar Kulübü Başkanı Yalçın Bitikli’ye plaketini Enez’in önde gelenlerinden Şevket Kurt, Proje Türkiye 1’incisi Serap Tezer’e plaketini İYİ Parti Enez İlçe Başkanı Tuncay Taşkın, Dönemin Muhtarı dalında Yenice Köy Muhtarı İlhami Akgül’e plaketini Enez eski Kaymakamlarından Nail Babacan, En İyi Tarım Kuruluşu dalında Şevket Çilli’ye plaketini Enez Gönüllüsü Eğitimci Turgut Ünlü, Yıl içindeki başarılarından dolayı Beden Eğitimi Öğretmeni Emre Düdük’e plaketini Emekli Albay Halil Ünal Selçuk,  2017-18 Sonsuz Vefa ödülünü geçtiğimiz yıl ani rahatsızlık sebebiyle hayatını kaybeden Volkan Ateş’in eşi Berrin Ateş’e plaketini Volkan Ateş’in kardeşi Barış Ateş verdi. 

Ödül töreninden sonra aniden bastıran sağanak yağışla beraber konuklar Enez Belediye Düğün Salonuna geçerken eğlencelerine ara vermediler. Bir yandan sağanak yağış hızını arttırırken eğlence de son hızla kapalı bölümde devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Sanatçı Selçuk, TSM repertuarı ile akustik olarak sahne alırken Keşan Rezidans Roman Dans Grubu da Roman havalarıyla göz doldurdu.