• Üsmen agam, pandemi döneminde maadur ettiysek çalışanlar ve esnaf akkını elal etsin derlermiş, sen de diyon bu işe be agam?
  • A be kızanım, iş elallik almaa geldiyse vaziyet kel demektir. Madem elallik isterler başlayalım günahların bazılarını saymaa.

Devlet kurumlarına ain fetöcüleri ve cumhuriyet düşmanı tarikat mensuplarını yerleştirip devlet kurumlarını işgal ettirdiler ya, epiciine elal olsun. Üniversite giriş sınavlarında, Polis giriş sınavlarında, devlet kurumlarına giriş sınavlarında fetöcülerin soruları çalmalarına göz yumup milyonlarca gencin akkını yediler ya, epiciine elal olsun. Bu konu şaasi meselemdir, soruları çalanlar ortaya çıkarılacak dendii alde iç bir şey yapmadılar ya, epiciine elal olsun. Yargıyı ve emniyeti fetöcü alçaklara teslim ettiler ya, epiciine elal olsun; Yargıda ve emniyetteki fetöcü ainlerlen Balyoz, Ergenekon gibi kumpaslarla ain PKK’yı tanık, ordu mensuplarını ve yurtsever aydınları sanık yapıp apse tıktılar ya, epiciine elal olsun. Yasalara aykırı olmasına raamen referandumda müürsüz oyları kabul ettiler ya epiciine elal olsun. İstanbul’da aynı zarfta kullanılan dört oyun üçünü kabul edip birini iptal edip büük şeir başkan seçimlerini yenilediler ya, epiciine elal olsun. Kozmik odayı uyduruk bir ihbara dayanarak fetöcülere açıp ulusal savunmamızı zaafa uratacak sırların çalınmasına ortaklık ettiler ya, epiciine elal olsun. Fetö kalkışması sırasında fetöcü alçaklara esir düşen ordu komutanlarını ve bu kalkışmayı önlemek üzere istihbarat zaafiyeti gösterip kalkışmanın enişteden öörenilmesine yol açan MİT müsteşarını bırak görevden almayı taltif ettiler ya, epiciine elal olsun. Fetöyü yücelttikleri dönemde fetönün kucaana attıkları gariban vatandaşları apislerde süründürüp işten atarken, fetö ile alvet olan, er daim fetöye övgü düzen siyasilere, belediye başkanlarına, işadamlarına, basın mensuplarına iç dokunmadılar ya, epiciine elal olsun. Fetö kalkışmasını baane edip sanki tek sorumlu onlarmış gibi askeri okulları kapatıp asıl fetöcü üreten kaynaklara iç dokunmadılar ya, epiciine elal olsun. Geçmişte fetöcülükleri tescilli olanları, memleketi parsel parsel fetöye satanları (kendi ifadeleri) önemli makamlarda tutmaa devam ettiler ya, epiciine elal olsun; Yazılı ve görsel basının % 95’ini ele geçirip maalefetin sesini soluunu kesme çalıştılar ya, epiciine elal olsun. Fetöcü kalkışmayı baane edip tek adam recimini dayattılar ya, epiciine elal olsun.

İktidarları döneminde sırf imam atip liselerini abat etmek için meslek liselerini işlevsiz bırakıp, erkesi üniversite eitimine yönlendirip milyonlarca yüksek ööretimli ama vasıfsız işsiz yarattılar ya, epiciine elal olsun. Kendi kendine yeter bir ülke iken tarım ve ayvancılıkta dışa baamlı bir ülke aline getirdiler ya, epiciine elal olsun. 129 milyar olan dış borcu 450-500 milyar dolara çıkarıp, devlet teşekküllerini araç mezat 70 milyar dolara satıp ayrıyetten iktidarları döneminde 2 trilyon dolara yakın kaynak kullanıp tek bir ilave fabrika açmadılar ya, epiciine elal olsun. İhale kanununu 190 kez deiştirip devlet kaynaklarını ‘milletin orasına koyacağız’ diyen yandaş müteahitlere peşkeş çekip geçiş garantili yol ve köprü, asta garantili astane yaptırıp milleti gelecee dair de borçlandırdılar ya, epiciine elal olsun. Geçmediimiz yol ve köprülerin parasını bize tıkır tıkır ödettirdiler ya, epiciine elal olsun. Düzenbaz Zarrabı muteber işadamı ilan edip birlikte yedikleri naneler ortaya çıkınca sus pus kalıp zevahiri kurtarmaya çalışırken ülke itibarını iki paralık ettiler ya, epiciine elal olsun. Zarrap ile çevirdikleri dolaplar yüzünden Türkiye’ye kesilmesi muutemel 10-20 milyar dolar ceza için de epiciine elal olsun;

Pandemide  esnaf, küçük büük tüm işletmeler sürünürken iç bir elle tutulur destek saalamayıp bu beş büük müteahitin vergi borçlarını sildiler ya, epiciine elal olsun. Pandemiyi çok ii yönetiyoruz, tüm dünyaya yardım ediyoruz derken iice salçalayıp ne maske daatmayı, ne ekonomik destek saalamayı beceremediler ya, epiciine elal olsun. Tüm dünya pandemide açık bir politika izlerken bize yok Nisana kadar 50 milyon aşı getircez, yok Nisanda yerli aşımız azır diye umut verip iç birini gerçekleştirmedikleri gibi vakaları gizleyip salgını en kötü yöneten ülkelerden biri olmamızı saaladılar ya, epiciine elal olsun.  Salgın baanesi ile esnafı kapatıp AVM’leri açarak, STK’ların toplantılarını yasaklayıp kendileri binlerce kişiyle lebalep kongreler yaparak astalıı yayan, millet cenazesini üç beş kişi ile gömerken binlerce kişilik tarikat cenazelerine katılanların da epiciine elal olsun.

2011 yılından beri yok yerli yolcu uçaamız göklerde, yok yerli savaş uçaamız göklerde diye yalan süülediler ya, epiciine elal olsun. Önce kardeşim sonra düşmanım dedikleri Esad’ı devirme uuruna Kuzey Irak’tan sonra Suriye sınırımızın da dörtte üçünün PKK’nın kontrolüne geçmesini sağlayıp 70-80 bin kişilik silahlı güç oluşturmasına olanak saaladılar ya, epiciine elal olsun. Uluslararası anlaşmalarla Türkiye’ye ait 18 adayı (Şincik sayı 20 olmuş) Yunanistan’a peşkeş çektiler ya, epiciine elal olsun. Dibimizdeki adaları Yunanistan’ın silahlandırmasına gık diyemediler ya, epiciine elal olsun. Doğu Akdenizde ve Egede ulusal çıkarlarımızı koruyamayıp yalnız kalmamıza sebep oldular ya, epiciine elal olsun. İçerde esip gürlerken Ermeni soykırımı diyerek bizi aşaalayan Amarikan başkanına gıklarını çıkaramadılar ya, epiciine elal olsun.

Gümrüklerde vergi yolsuzluğuna karşı takip ettikleri şaası Ticaret bakanı yapıp, kendi bakanlıına kendi şirketinden fahiş fiyatla dezenfektan sattıı annaşılınca görevden alıp yargılamadılar ya, epiciine elal olsun. Vaktinde miting bile yapıp maalefeti kendi kanında boacaanı söyleyen mafya liderine alkış tutup şincik bizzat içişleri bakanının kendisi ilen mafyatik ilişkilerini anlatmasına ve bu şaasa özel polis koruması verildiini söölemesine raamen bakanı görevden almayanların ve soruşturma açmayanlaın epiciine elal olsun.  Maalefet belediyelerini çalıştırmayanlara, bu belediyelerin elindeki geçmiş dönem yolsuzluk belgelerinin üstüne konanlara, yok türbe baaçesinde elleri arkadaymış gibi osuruktan sebeblerle inceleme başlatanların da epiciine elal olsun. Yıllardır Milli bayramlarda astalananlara, milli bayramları yasaklayanlara, Atatürk adını silmeye çalışanlara, andımızı yasaklayanlara da, epiciine elal olsun. Tek yüzükle gelip zengin olanlara, millet yoksullaşırken saltanat kuranlara, şatafat içinde yaşayıp itibardan tasarruf olmaz diyenlerin de epiciine elal olsun. Merkez bankası yedek akçelerini, 128 milyar dolar reservini alengirli yollarla tüketip net reservleri eksi 60 milyar dolara düşürdüler ya epiciine elal olsun. Doğa çevre katledenlere, Sarosta, Kaz Dağlarında, Dipsiz gölde, İkizderede, Cerattepede ve yurdun dört köşesinde doğa ve çevreyi ranta kurban edenlere, vatan toprağını rant unsuru sananların da epiciine elal olsun.

  • Ne dersin be agam, akkımız elal mi şincik?
  • Ööle annadıysan sana da elal olsun be kızanım.

SÖZÜN ÖZÜ; Çalana çırpana, yolsuza ırsıza, yaacıya yancıya, devleti soyana, kul akkına konana, vatan topraanı satana, satana göz yumana, aine işbirlikçiye, alka yalan süüleyene, yalandan beslenene, doğayı katledene, çevreyi mahvedene, canlıya zulmedene, dini siyasete alet edene, akka diil şirke yönelene  akkımız ELAL DİİLDİR BEYAA.