BÜLENT SAYLAM

5 Eylül 2021 Pazar günü Flamingo Kafe’de gerçekleşecek kahvaltıda tanışma, kaynaşma ve dayanışma amacına dönük önemli bir mesaj olacağı bildirildi. Kahvaltıda ayrıca Enez Doğa-Der Üyesi Arzu ve Mustafa Vatansever’e tüm bağışçılar adına plaket verilecek. Kahvaltıya Enez Kaymakamı Şükrü Alperen Göktaş ve Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç de davet edildi.

Kartopu Enez Gönüllüleri Başkanı İsmet Esengin ve Doğa-Der Başkanı Ulaş Demiray’ın ortak açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “5 Eylül 2021 Pazar Günü Kartopu Enez Gönüllüleri Derneği ve DOĞA-DER Üyeleri olarak bir kahvaltıda buluşmayı planlıyoruz. Flamingo Kafe’deki kahvaltıya her iki derneğin üyelerinin, üye olmasa bile Enez ve Doğa sevdalılarının eşleri ile birlikte katılması tanışma, kaynaşma ve dayanışma amacımıza dönük önemli bir mesaj olacaktır. Ayrıca sona yaklaştığımız yaz mevsimi nedeniyle bir vedalaşma fırsatını da yakalamış olacağız.

Kahvaltımıza Sayın Kaymakamımız Şükrü Alperen Göktaş ve Belediye Başkanımız Sayın Özkan Günenç de misafir olarak davet edileceklerdir. Katılmaları şüphesiz hepimizi mutlu edecektir.

Bu kahvaltı sırasında Doğa-Der Üyelerimiz Arzu ve Mustafa Vatansever’e tüm bağışçılarımız için ve onlar adına bir plaket sunulacaktır.

Kahvaltı sevisi saat 10.30 da başlayacaktır. Tüm dostlarımızın bu buluşmaya katılmak için gerekli özeni ve gayreti göstereceklerine eminiz. Katılım kararınızı bildirmenizi bekliyoruz.”