HABER MERKEZİ

2018 yılı yatırım programı çerçevesinde çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Kılıç, şunları söyledi: “Vakıfköy’den sahile inen vatandaşlarımız yolun bozuk olmasından ötürü büyük sıkıntı içerisindeydi. Bu çerçevede; 6 kilometrelik yolda birinci kat asfalt çalışması yapılacak. Ayrıca KÖYDES projesi kapsamında; Küçükevren, Gülçavuş ve Sultaniçe’yi Keşan karayoluna bağlayan 1,5 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması olacak. Sıcak asfaltın maliyeti 520 bin TL olacak. Sıcak asfaltın bittiği yerden Gülçavuş Köyü’ne kadar olan yolda ise, ikinci kat asfalt yapılacak.”

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Şenol Kılıç sözlerine şöyle devam etti: “KÖYDES projesi kapsamında elimize gelen toplam para 780 bin TL’dir. Bu paranın 520 bin TL’si sıcak asfalta harcanırken, diğer kalan parayla köylerin içme suyu kuyularına, elektrik hatlarına ve iç bakımlarına harcıyoruz. Bölgemiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

BEKLENTİLERİN TÜMÜ BOŞA ÇIKTI

KÖYDES programı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Kılıç sözlerini şöyle tamamladı: “KÖYDES’te beklentilerin tümü boşa çıktı. Kısacası dağ fare doğurdu diyebiliriz. Bu programlar hazırlanırken Kaymakamların hiçbir suçu yok. Edirne’ye ne kadar pay düştüğü ve bununda nasıl kullanıldığı konusunda ilerleyen günlerde geniş çaplı açıklamalarda bulunacağız.”