BÜLENT SAYLAM

Kılıç, daha önce programda olan yolların valinin değişmesiyle birlikte programdan çıkarıldığını söyledi.

VAKIF SAHİL YOLUNUN 1.KAT ASFALTINI TAMAMLADIK

2021 yılı Edirne İl Özel İdaresi yatırım programı kapsamında, Enez’e bağlı Vakıf Sahil yolunda yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Kılıç, “Uzun yıllardır büyük bir sorun olarak duran Vakıf Sahil yolunun 1.kat asfaltını tamamladık. Vakıf’ımıza ve sahilde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu yolun yapımı, 3-4 yıldan bu yana gündemdeydi. İstanbul Başakşehir Belediyesi’nin o bölgede tesisleri var. İl Özel İdaresi ile Başakşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa bu yolun yapılması yönünde girişimde bulunduk. Ancak, hiçbir sonuç alınamamıştı. Başakşehir Belediyesi’nin hiçbir katkısını göremedik. Dolayısıyla, İl Özel İdaresi olarak, 2021 yılı Edirne İl Özel İdaresi programına aldık ve yaptık.” dedi.

KÖY İÇİNDEKİ İRSALİYE HATLARININ TAMAMINI YENİLEDİK

Bölgede yapılan yatırımlar hakkında konuşan Şenol Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “Gülçavuş Köyü’nün içme sularında sorun vardı. Köy içindeki irsaliye hatlarının tamamını yeniledik. Buradaki çalışmalarımızda bitmek üzere. Yatırım programı çerçevesinde, Vakıf ve Gülçavuş’un ciddi sorununu çözdük. İl Özel İdaresi yatırım programında olan Kocaali Köyü-Keşan, Çeribaşı-Keşan anayol bağlantısı ile Büyükevren-Umurbey arasındaki yol bozuktu ve onların 2’nci kat asfalt çalışmalarını yaptık. Yatırım programı çerçevesinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

VALİMİZİN DEĞİŞMESİYLE BİRLİKTE YOL, YATIRIM PROGRAMINDAN ÇIKARTILDI

Karaincirlik Köyü’nde yaşayan yol sorunuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı: “Vatandaşlar ve yazlıkçılar yıllardır yolun yapılıp-yapılmayacağı konusunda bağırıyorlar. Biz bu yolu İl Genel Meclisi üyeleri olarak, 2019 yılında aldırmıştık. Fakat Valimizin değişmesiyle birlikte bu yol, yatırım programından çıkartıldı. Tüm yollar programdan çıkartıldı. Köyiçi yollarının yapımına dönüldü. Bu yolun yeniden yatırım programına alınmalı ve vatandaşın sitemlerine cevap verilmesi gerekiyor. Vatandaşlarımızın haklı çıkışlarının yanındayız.”