<p style="margin:0cm; margin-bottom:.0001pt"><span style="background:white"><b><u><span style="font-size:10.0pt"><span style="font-family:"Helvetica","sans-serif""><span style="color:black">HABER MERKEZİ</span></span></span></u></b></span></p> <p style="margin:0cm; margin-bottom:.0001pt"><span style="background:white"><span style="font-size:10.0pt"><span style="font-family:"Helvetica","sans-serif""><span style="color:black">Ramazan Ayı’nın vazgeçilmezleri arasında yer alan pide için iftarın ilk gününde vatandaşlar, fırınların önünde sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde kuyruğa girmeye başladı.</span></span></span></span></p> <p style="margin:0cm; margin-bottom:.0001pt"><span style="background:white"><span style="font-size:10.0pt"><span style="background:white"><span style="font-family:"Helvetica","sans-serif""><span style="color:black">Keşan’da bu yıl, 350 gram yumurtalı pide 4,5 TL’den, sade <em><span style="font-family:"Helvetica","sans-serif""><span style="font-style:normal">pide ise, 4 TL’den satılmaya başlandı.</span></span></em></span></span></span></span></span></p> <p style="margin:0cm; margin-bottom:.0001pt"><span style="background:white"><span style="font-size:10.0pt"><span style="font-family:"Helvetica","sans-serif""><span style="color:black">Fırınlardan pidesini alan vatandaşlar, evlerine giderek, iftar saatinin gelmesini bekliyor. Bazı fırıncılar, vatandaşların pideye olan ilgisinin iyi düzeyde olduğunu belirtti. Yetkililerde, pandemi sürecinde kurallara uygun şekilde davranılmasını beklediklerini kaydetti.</span></span></span></span></p>