İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yetenek gelişimini, organizasyon stratejilerini en iyi entegre eden, dünya çapında birçok şirketin kıyasıya yarıştığı platformda, örnek çalışmalarıyla ATD The BEST’i kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Küresel bir otorite tarafından değer görüldükleri bu ödülün; hem İBB hem de Türkiye için önemini vurgulayan İnsan Kaynakları ve Organizasyondan Sorumlu Başkan Danışmanı Yiğit Oğuz Duman, başarılı işler yapmanın ön koşulunun insana yatırım yapmak olduğunu söyledi. Çalışma arkadaşlarına güvendiğini, onların başarısı için her türlü desteği ve gelişim fırsatını sağlamaya odaklandıklarını kaydeden Duman, açıklamasına şöyle devam etti:

“Çalışanlarının gelişimine büyük yatırımlar yapan şirketlerin olduğu yarışta; özellikle pandemi döneminde, kısıtlı bütçeyle, çok sayıda çalışanımıza ulaştırdığımız eğitim ve gelişim konusundaki ilham veren çalışmalarımızla ipi göğüsleyen biz olduk. Başarılı İK uygulamalarımızla sadece Türkiye’de değil, dünya çapında bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.”

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ