MMMBD (Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği) Keşan Şubesi, “1 Mart Muhasebeciler Günü” nedeniyle, geçen cumartesi günü Saros Hotel’de kahvaltılı bir toplantı yaptı. Dernek üyeleri, bu sabah saat 09.00’da da Hükümet Meydanı’ndaki  Atatürk Anıtı’na çelenk sunacak, ardından da çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

Saat 09.30 sıralarında başlayan kahvaltılı toplantıya Dernek Başkanı Özgür Meşegür’ün yanısıra yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile dernek üyesi mali müşavir ve muhasebeciler katıldı.


65 ÜYEMİZ VAR

Oldukça samimi ve karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleşen etkinlikte basına bir açıklama yapan Meşegür, 1 Mart Muhasebeciler Haftası etkinliklerine tüm üyeler olarak bir kahvaltılı toplantı ile başlamak istediklerini belirterek, şöyle konuştu.  Hafta etkinliklerimize kahvaltı ile başlamış olduk. Meslekte dayanışma ve birliği arttırmayı amaçlıyoruz. Mesleğimizin 25. yılını kutluyoruz. Derneğimiz 1976 yılında kuruldu. Türkiye genelinde 8 bin üyesi var. Keşan Şubemize 65 arkadaşımız üye olmuş durumda. Yüksek bir katılım var. Üye olmak isteyen herkese kapımız açık. 1976 yılından itibaren derneğin örgütlenmesi sağlayarak 1989 yılında yasamızın çıkmasıyla birlikte daha örgütlü bir hale geldik. 25 yıldır da her 1 Mart’tan itibaren haftamızı kutluyoruz. Hafta kapsamında 3 Mart Pazartesi günü (bugün) Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunup başta Kaymakam Bekir Dınkırcı olmak üzere çeşitli ziyaretlerde bulunacağız” dedi.