AYGÜL KONAR

Dün gerçekleştirilen ziyaretlerde Yeni Mahalle Muhtar adayı İbrahim Dağ, yanında getirdiği pazar fileleriyle bize bir sürpriz yaptı. Gazetemiz çalışanlarına file hediye eden Dağ, ayrıca 23 Ocak 2019 tarihinde Yeni Mahalle Semt Pazarında bu fileleri semt pazarına gelen mahallelilerine dağıtacağını söyledi. Dağ'a bu çevreci davranışından dolayı teşekkür eder; Yeni Mahalle Muhtarlık seçiminde başarılar dileriz.

Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Erdoğan Demir ve Ali Osman Öngür Keşan Belediyesi adına çiçek hediye etti. Aynı zamanda Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir, Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi adına günün önemi için karanfil hediye etti.

Doğru Cevap Eğitim Kurumları Rehber Öğretmeni Tuğçe Galata, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hasan Yavaş ve 9.sınıf öğrencileri de çiçek hediye ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

Aynı zamanda CHP Keşan İlçe Yönetim Kurulu üyesi Cemal Özdemir, Yeni Mahalle Muhtarı Şenay Bayır da telefonla arayıp 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

CHP Keşan Belediye başkan aday adayı Mimar Şenol Yalı, Keşan Belediye Meclis Üyesi Feridun Tümer, Keşan Belediyesi CHP meclis üyesi aday adayı Alaattin Öztürk ile birlikte gelerek çiçek hediye etti. Gazetemizin sahibi aynı zamanda CHP Keşan Belediye başkan aday adayı Mustafa Bezbaş ile Şenol Yalı, sohbet ettikten sonra Yalı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başarılar diledi.

CHP il genel meclis üyesi aday adayı Sinan Kaya da gazetemize gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Avukat Nilüfer Erk Oğuz ile Gökmen Oğuz, Özel Keşan Hastanesi, Eğitim İş Keşan Temsilciliği gazetemize çiçek göndererek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

Aynı zamanda Pastalina Patisserie sahibi Abdülbasit Suçin sürprizde bulunarak üzerinde gazetemizin birinci sayfasının basılı olduğu pasta hediye etti.

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı İsmail Şapçı, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Mutaf, Murat Arıkan ve Genel Sekreter Erdem Başak da gazetemize gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

Gazetemize 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyarete gelen, arayıp kutlamada bulunan, çiçek gönderen herkese teşekkürlerimizi sunarız.