Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Keşan Şubesi tarafından düzenlenen Halı Saha Turnuvası’nın kuraları dün çekildi.  10 takımın katıldığı turnuvanın ilk açılış maçı 28 Ekim Pazartesi günü Tarım İlçe ile Keşan Ticaret ve Sanayi Odası takımları arasında oynanacak.

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Keşan Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen halı saha turnuvasına bu yıl 10 takım katıldı.

Şube Başkanı Özgür Meşegür, Turnuva Sorumlusu Ali Sınmaz ve Asya Halı Saha İşletmecisi Göksal Fidan ile turnuvaya katılacak takımların temsilcilerinin katılımıyla saat 12.30’da dernek binasında kura çekimi yapıldı.

Kura çekimi öncesinde turnuvaya katılacak takımların uyması gereken kurallarla ilgili bilgiler verildi. 5’erli 2 ayrı gruptan oluşan turnuvada ilk 4 sırayı alan takımlar çeyrek finale çıkarken, her gruptan 5. olan takımlar ise turnuvadan elenecek. 25’er dakikalık 2 devre usulü oynanacak olan maçlarda, her takım 5 oyuncu değişikliği yapabilecek.

Yapılan kura çekiminin ardından A Grubu; Basın Gücü, Tarım İlçe, Keşan TSO, Mali Müşavirler ve Vergi Dairesi, Zabıta takımlarından oluşurken, B Grubu ise Bankacılar, Milli Eğitim, Belediye, Orman İşletme ve Avukatlar-Adliye takımlarından oluştu.

Yapılan kura çekiminin ardından turnuvanın açılış maçı, 28 Ekim Pazartesi günü saat 21.00’de Tarım İlçe ile Keşan TSO arasında oynanacak. Gruptaki diğer maçta ise saat 22.00’de Basın Gücü ile Zabıta takımları karşı karşıya gelecek.

Diğer gruptaki takımlardan Bankalar ile Avukatlar takımları arasındaki maç ise 29 Ekim Salı Günü saat 21.00’de, Milli Eğitim ile Orman İşletme takımları arasındaki karşılaşma ise 22.00’de yapılacak.

Turnuvanın ilk hafta maçlarını A Grubu’ndan Mali Müşavirler ve Vergi Dairesi takımı ile B Grubu’ndan Belediye takımları bay olarak geçti.