SONGÜL KONAR

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı, saat 10.00 sıralarında, Asri Mezarlık'ta şehitlerin kabrinin ziyaret edilmesiyle başladı.

Buradaki ziyarete; Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, 4. Mekanize Tugay Komutanı Albay Öztürk Mustafa Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erdem Sarıbaş, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Keşan İlçe Başkanı Adnan İnan, şehit aileleri ve vatandaşlar ile bazı daire amirleri katıldı.

Şehitlik ziyaretinde, Keşan İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit'in okuduğu duaların ardından, şehit mezarlarına karanfiller bırakıldı.

ŞEHİTLER İÇİN DUALAR OKUNDU

Program kapsamında, öğlen namazı öncesinde, İki Minareli Çarşı Camii’nde Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Hatm-i Şerif okutuldu. Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, daire amirleri ve vatandaşların katıldığı Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Hatm-i Şerif'in ardından, ikramda bulunuldu. Program, akşam saatlerinde de devam etti.