Saat 13.30 sıralarında İstiklal Caddesi yanında bulunan Barış Parkı’nda toplanan yönetim adına söz alan Yönetim Kurulu 2. Başkanı Serkan Balcıoğulları, 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimini kınadıklarını ifade ederek, “İnşallah memleketimiz bir daha darbe yüzü görmeyecektir. Maalesef geçen hafta Keşan bir evladını şehit verdi. Özel Harekât Polisi Ahmet Can hakkın rahmetine kavuştu. Öncelikle ona ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

ALTYAPI KULÜBÜYÜZ VE BÖYLEDE DEVAM EDECEĞİZ

1923 Keşan Gençlik Spor Kulübü olarak yeni bir yönetim kadrosu oluşturduklarını söyleyen Balcıoğulları, “Hepinizin bildiği gibi eski Başkanımız Turgay Balcı bir süre önce görevinden istifa etmişti. Ben tüm yönetim kurulu ve üyelerimiz adına kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimizi oluşturduk ve görev dağılımını yaptık. Onursal Başkanımız aynı zamanda kurucu başkanımız Raşit Değirmenci bizi kırmadı tekrar başkanımız olarak başımızda göreve devam edecek. 1923 Keşan Gençlik Spor Kulübü olarak altyapı çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Şuan hocamız yok ama en kısa zamanda yeni bir hoca ile anlaşacağız. Bu sene altyapı üzerinden gideceğiz. 2001-2007 arası doğmuş sporcularımızla beraber yıldız ve gençler kategorisinde Edirne bölgede oynamak için mücadele edeceğiz. Önemli olan, burada sporcularımızı, velilerimizi mağdur etmeden spor yapmalarını sağlamak ve imkân olursa başarılı sporcularımızı Keşan dışına göndermek. En başta da söylediğimiz gibi biz bir altyapı kulübüyüz ve böylede devam edeceğiz.” diye konuştu. Sonrasında söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Değirmenci, Şuan için yaşadıkları en büyük sorunun hoca sorunu olduğunu ifade ederek onunda çözüm aşamasında olduğunu belirtti. 2 hoca ile görüşme yaptıklarını söyleyen Değirmenci, “%90 olarak hocamız belirlendi. İnşallah ilerisi için altyapıda daha iyi işler yapacağız.” şeklinde konuştu.

YENİ YÖNETİM LİSTESİ

Toplantının son bölümünde söz alan Basın Sözcüsü Sinan Engin, 1923 Keşan Gençlik Spor Kulübü'nün yeni yönetiminin görev dağılımını şöyle açıkladı: “ Başkan: Raşit Değirmenci. 2. Başkan: Serkan Balcıoğulları. Genel Sekreter: Ali Serçiler. Basın Sözcüsü: Sinan Engin. Muhasip Üye: İbrahim Duran. Genel Kaptan: Erdin Dalgıç. Yönetim Kurulu Üyeleri: Harun Akkaya, Dr. Mustafa Pehlivanoğlu ve Celalettin Durmaz.”

Yeni yönetimin, hafta içerisinde Keşan'daki kurum amirlerine yönelik ziyaretlerde bulunacakları bildirildi.