HABER MERKEZİ

Konuyla ilgili olarak 23 Mayıs 2019 Perşembe günü Galericiler Sitesi Başkanı Göksel Aktaş ve Keşan Zabıta Müdürü Mustafa Altay ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Keşan Belediye Başkan Vekili Nehir Gergin, bu alanın tamamlandığını ve 26 Mayıs 2019 Pazar günü hizmete gireceğini açıkladı.

Gergin, açıklamalarına şöyle devam etti. “Belediyemiz ve galericilerimizin ortak görüşüyle bu alan seçildi. Biz de belediyemiz olarak gereken düzenlenmenin yapılması için gereken desteği sağladık. Umarım burası esnafımız için hayırlı olur, 26 Mayıs ve 2 Haziran Pazar günleri bu alanı vatandaşımız ücretsiz olarak kullanabilecek. Bu da bir anlamda bayram hediyemiz gibi olsun esnafımıza ve vatandaşımıza. Daha sonra ücretli bir şekilde vatandaşımız burayı kullanabilecek.”

Gergin’den sonra konuşan Göksel Aktaş da öncelikle bu hizmet için Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Başkan Vekili Nehir Gergin ve Keşan Belediyesi’ne teşekkür ederek, “26 Mayıs 2019 Pazar gününden itibaren Açık Oto Pazarımız buraya kurulacak. Buraya dileyen arkadaşlarımız da satılık araçlarını hafta içi de buraya bırakabilecek. Açık Oto Pazarımız Pazar günleri sabah 09.00- 15.00 saatleri arası açık olacak. Burası aynı zamanda Trakya’ya hizmet verecek bir Açık Oto Pazarı olacak.” dedi.

Keşan Belediye Zabıta Müdürü Mustafa Altay da, Zabıta Müdürlüğü olarak Galericiler Sitesi esnafına her türlü yardımı yapacaklarını belirterek “Şehir içerisinde galericilik yapan ve araç satan esnaf arkadaşlarımızı da buraya yönlendireceğiz. Şehir içerisinde bunları engelleyeceğiz” şeklinde konuştu.