Keşan Belediye Meclisi, nisan ayı olağan toplantısının ikinci oturumunu dün yaptı.

Toplantıda, belediyenin 2013 yılı faaliyet raporu onaylanırken, 2013 yılı için 47 milyon 30 bin lira olarak öngörülen bütçenin, %86’lık gerçekleşme oranıyla 40 milyon 533 bin 797,16 lira olarak gerçekleştiği açıklandı.  

Keşan Belediye Meclisi Salonu’nda gerçekleştirilen ve saat 14.00’te başlayan toplantıya, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan başkanlık etti.

Meclis Toplantısı’nı CHP Keşan ilçe Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Koyuncu ile AK Parti’nin 30 Mart Yerel Yönetim Seçimleri’ndeki  Belediye Başkan Adayı Mustafa Mercan ve babası Sami Mercan da izledi. Mustafa Mercan, başkan Özcan ve tüm meclis üyelerini tek tek kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.

Mecliste dün ilk olarak Keşan Belediyesi’nin 2013 Yılı Faaliyet Raporu görüşüldü. Görüşmelerin tamamlanmasının ardından oylamaya geçilmesi sırasında Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan,  yasa gereği yerini Meclis 1. Başkan Vekili Ercan Ersoylu’ya bırakarak salondan ayrıldı.

Ersoylu’nun başkanlığında oylamaya sunulan “Keşan Belediyesi 2013 Yılı Faaliyet Raporu” ,16 CHP’li üyenin kabul, 8 AK Partili üyenin ret ve 1 MHP’li üyenin çekimser oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi. Oylamanın ardından Özcan, yeniden toplantıya katıldı ve raporun kabul edilmesi nedeniyle meclis üyelerine teşekkür etti.

Oturumda son olarak Denetim Kurulu Raporu görüşüldü. Raporun görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.

Keşan Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı olağan toplantısı, 8 Mayıs 2014 Perşembe günü gerçekleştirecek. Toplantı saat 16.00’da başlayacak.