Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) DEİK Temsilciliği Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, 28 Ocak tarihinde İstanbul’da yapılacak olan Türk-Fransız İş Forumu’na Oda üyelerini davet etti. 

Keşan TSO DEİK Temsilcisi Aylin Arıkan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın resmi Türkiye ziyareti kapsamında, TOBB ve DEİK işbirliğiyle 28 Ocak 2014 Salı günü 09.00 – 14.00 saatleri arasında İstanbul’da Türk – Fransız İş Forumu düzenleneceğini bildirdi.

Söz konusu İş Forumu’nu T.C. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ve her iki ülke bakanlarının onurlandıracağını söyleyen Aylin Arıkan şunları kaydetti:

“Yapılacak İş Forumu çerçevesinde, olmak üzere üç seminer gerçekleştirilecek. Fransa, Türkiye’nin en önemli ekonomik partnerlerinden biri olarak Avrupa Birliği içerisinde, Almanya’dan sonra ikinci sırada yer almakta. Fransa’dan katılım sağlayacak üst düzey iş dünyası temsilcilerinin yer alacağı İş Forumu’na üyelerimizi davet ediyoruz.”

Arıkan açıklamasının devamında, İş Forumu’na katılmak isteyen Keşan TSO üyelerinin, katılım şartları ile ilgili detaylı bilgi almaları için, en geç 21 Ocak Salı günü mesai saati bitimine kadar, odanın 714 11 37 numaralı telefonundan DEİK Temsilciliği ile irtibat kurabileceklerini ifade etti.