AYGÜL KONAR-SONGÜL KONAR

Saat 18.30 sıralarında, okul bahçesinde yapılan mezuniyete; Keşan İlçe Müdürü İlhan Saz, şube müdürleri, öğretmenler ve mezun olan öğrencilerin yakınları katıldı.

Törenin başlamasıyla birlikte yağan yağmur öğrencilere ve törene katılanlara stresli anlar yaşattı. Yağmurun artmasıyla okulun içerisine birden girmeye çalışan vatandaşlar kısa süreliğine kargaşa yaşadı. Aynı zamanda okul içerisine girerken tekerlekli sandalye ile girmeye çalışan vatandaşa sesini yükselten diğer bir vatandaş ise sert dille eleştirildi. Kısa süren yağmur yağışından sonra tören kaldığı yerden devam etti.

Mezun olan öğrencilerin isimlerinin okunup, yerlerini almasından sonra Saygı Duruşunda durup, İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende ilk olarak Okul Müdürü Tezcan Kuşkonmaz konuştu.

Tezcan Kuşkonmaz törene katılan herkese ‘hoş geldiniz’ diyerek Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi’nde okuyan ve mezun olacak öğrencilerin gireceği üniversite sınavlarında başarılı olmalarını diledi. Ardından mezun olan öğrencilere yollarının ve bahtlarının açık olması dileklerinde bulundu.

Kuşkonmaz’ın konuşmasından sonra okul birincisi Sümeyye Bağrıaçık, okul ikincisi Simay Afalcı ve okul üçüncüsü Büşra Nur Eyeoğlu’na plaketleri verildi.

Plaketler verildikten sonra okul birincisi Sümeyye Bağrıaçık, konuşmasını yaptı.

Tören, okul aile birliği üyelerine Müdür Kuşkonmaz tarafından plaket verilmesiyle devam etti.

Bayrak ve flama teslimi yapıldı. Sonrasında tüm öğrencileri sınıf öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Tören sonunda öğrenciler, çalan müzik eşliğinde keplerini havaya atarak mezuniyetlerini doyasıya kutladı.