Saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na gelen Keşan Vergi Dairesi Müdürü Dinçer Uzun, Vergi Dairesi,  Mal Müdürlüğü çalışanları ile Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği üyeleri Atatürk Anıtı’na çelenk sunup saygı duruşunda bulundu, ardından hep birlikte İstiklal Marşı’nı söylediler.

KEŞAN KAYMAKAMLIĞI’NA ZİYARET…
Keşan Vergi Dairesi Müdürü Dinçer Uzun ve Keşan Malmüdürü İsmail Hakkı Uraz, bazı yardımcılarıyla birlikte 24. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde dün ilk ziyaretlerini saat 09.30’da Kaymakam Bekir Dınkırcı’ya yaptı.

 Kaymakam Bekir Dınkırcı ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, ülkelerin, devletlerin temel hizmetlerini sürdürebilmeleri için dünyanın her çağdaş ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de vergi gelirlerin devletin en önemli kalemleri arasında yer aldığını kaydetti.

TAHSİLAT VE TAHAKKUK ORANLARINI TAKİP EDİYORUZ

Bu süreçte tahsilat ve tahakkuk oranlarını hep birlikte takip ediyoruz.” diyen Dınkırcı sözlerini şöyle sürdürdü: “Elbette ki kamu hizmeti bir bütündür. Bunun kamu tarafından finansa edilen bölümünde vergi kalemi olmadan olmaz. Ebetteki yasaların bize verdiği yetkiler doğrultusunda tahsilat ve tahakkuklar takip edilmektedir.”  

UZUN: VERGİ HAFTASI ÇEŞİTLİ ZİYARETLERLE VE TANITIMLARLA DEĞERLENDİRİLECEK

Keşan Vergi Dairesi Müdürü Dinçer Uzun’da burada yaptığı konuşmada, geleneksel olarak her yıl kutlanan vergi haftasının bu yıl 24’üncüsünün kutlandığını, haftanın çeşitli etkinliklerle değerlendirileceğini, özellikle de ilkokul öğrencilerine yönelik ziyaretler yapılarak bilgilendirme, afiş ve broşürlerin dağıtılacağını ifade etti.