Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası  ile Edirne Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası’nın ortak olduğu Bulgaristan Haskova Eurointegra Derneği’nin liderliğindeki,“Daha Fazla Ticari İlişkiler – Sınır Bölgesinde Daha İyi Ekonomik Kalkınma” isimli proje kapsamında hazırlanan tanıtım kataloğunda, Keşanlı 16 işletme de yer aldı.

Konuyla ilgili olarak dün düzenlenen basın toplantısında, katalogda yer alan firmalar için hazırlanan bilgi ve fotoğrafların yer aldığı materyaller, çerçeveletilerek sahiplerine dağıtıldı.

Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda gerçekleştirilen ve saat 15.30 sıralarında başlayan basın toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çakmak, proje hakkında bilgi vererek şunları söyledi: “2013 yılında Odamız ile Edirne Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası ve Bulgaristan’dan da Haskova Eurointegra Derneği ile ortak bir çalışmamız oldu. Amacımız, Keşan’daki işletmecilerimizi Bulgaristan’da da tanıtmak ve yeni iş olanakları sağlamaktı. Bu amaçla bir katalog hazırlandı. Keşan’da 20 işletmemiz bu katalogta yer almak için çalışma başlattı ve 16’sı buna hak kazandı. Bulgaristan, Avrupa Birliği üyesi olduğu için bu katalog, birliğe üye diğer ülkelerde de tanıtılacak. Biz katalogda yer alan işletmelerin fotoğraflarını çerçeveletip, kendilerine takdim etmek amacıyla burada toplanmış bulunmaktayız.”

Konuşmanın ardından, 16 işletmeye çerçeveletilmiş fotoğrafları törenle verildi.