AYGÜL KONAR

Yaklaşık 9 ay önce ilçe başkanlığına aday olacağını söyleyen ve kamuoyuna açıklayan Vural, 17 Ekim’de yapılacak kongrede aday olduğunu yeniden duyurdu.

“DELEGELERİMİZİN TEVECCÜHÜYLE, İNŞALLAH SEÇİMLERİ KAZANIRIZ”

AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı’nın ertelenen kongresinin 17 Ekim 2020 Cumartesi günü yapılacağını hatırlatan Adnan Vural, “Yapılacak ilçe kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Yaklaşık 9 ay önce ilçe başkanlığına aday olacağımı söylemiştim ve kamuoyuna açıklamıştım. Ben söylemimin arkasındayım ve 17 Ekim’de yapılacak kongrede adayım. Kongremizde, 400 delege oy kullanacak. Delegelerimizin teveccühüyle, inşallah seçimleri kazanırız. Bu yola çıkarken, ben değil; biz mantığıyla hareket ediyorum. Seçimi kazanmakta var, kaybetmekte var. Delegemizin sandıkta vereceği karara herkesin saygı duyması gerekiyor”  ifadelerine yer verdi.

“LİSTEMİ YAPTIM İLÇE KONGRESİNDE, DİVAN KURULUNA SUNACAĞIM”

Adnan Vural, 400 delegenin vereceği karar doğrultusunda, AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu dile getirerek, “Ben listemi yaptım ve ilçe kongresinde, divan kuruluna sunacağım. Ben bölgeme daha iyi hizmet vereceğime inandığım için aday olarak çıkıyorum. Biz, millete efendilik yapmayacağız, onların hizmetkârı olacağız. Oturarak ya da yatarak hizmet olmaz. 17 Ekim’de yapılacak kongrede, delegelerimizin desteğini bekliyorum” dedi.

“PARTİMİZİN BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELDİĞİNCE ÇALIŞTIK”

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana, çeşitli kademelerde hizmet verdiğini ifade eden Vural, “Edirne İl Genel Meclisi’nde 5 yıl boyunca görev yaptım. Partimizin başarısı için elimizden geldiğince çalıştık. AK Parti kurulduğu günden bu yana partimizin içerisindeyim. Tarla izimiz var. Delegelerimiz, parti içerisinde emeği olan insanlara gerekli desteği vereceğine inancım tamdır. Biz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.