HABER MERKEZİ

Ahbap Keşan Başkanı Nuray Sönmez ve bir grup üye saat 12.00’de Özcan’ı makamında ziyaret ettiler. Sönmez, burada Ahbap ile ilgili Özcan’a bilgiler vererek, Ahbap Keşan’ın uygulamayı düşündüğü projelerden de bahsederek, kendilerini kabul eden Özcan’a teşekkür etti. Özcan da ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, “Ahbap Keşan’ın çalışmalarını takip ediyorum. Sizlerin yaptığı güzel bir çalışma. Gönüllülük esasına göre çalışan sizleri kutluyorum. Ziyaretinizden dolayı da memnun oldum” dedi. 

Nuray Sönmez, ziyaret sırasında 2004 yılında Transtrakya Projesi’ne karşı 12 saat 5 dakikalık konser vererek destek olan ve yine son olarak Sazlıdere Liman Projesi ile ilgili olarak 13 saat rekor konser vereceğini duyuran ancak gerekli izinler alınamadığı için bu konseri veremeyen, Keşan’da sanat yaşamına adım atan ve her platformda Keşan’a destek olan ve Saros tutkunu Haluk Levent’in adının Keşan’da bir cadde veya sokağa verilmesi ile ilgili bir dilekçeyi Özcan’a takdim etti. 

Özcan da, Levent’in bu duyarlılığına teşekkür ederek “2004 yılında birlikte hareket ettik ve kendisi 12 saat 5 dakikalık bir konser vererek Transtrakya Projesi’nin durdurulması için büyük emek harcadı. Sazlıdere Limanı konusunda da yine gerekli katkıyı verdi ve bizlere güç verdi. Sizin bu teklifinizi de seve seve değerlendireceğiz. Bu konuyu Aralık ayı meclis toplantısında gündemine alacağız. Ben de Haluk Levent’e Saros’a ve Keşan’a verdiği katkı ve destek nedeniyle teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.