Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, geçen cumartesi günü pazar esnafını ziyaret ederek, 25 Mayıs 2013 Cumartesi günü, Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi inşaat alanında yaşanan olaylar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Sabah saat 09.00 sıralarında pazaryerine giden Yıldız’a, Keşan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Alptekin Özgen, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri İsmail Cem Yıldız da eşlik etti.  Burada çok sayıda esnafı ziyaret eden Emniyet Müdürü Yıldız,  25 Mayıs 2013 Cumartesi günü, Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi inşaat alanında yaşanan ve 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Ahmet Yıldız, daha sonra Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi inşaat alanına geçti. Yıldız ve beraberindekileri burada, Alkan İnşaat İş Ortağı yetkilisi Orhan Alkan ve inşaattaki diğer yetkililer karşıladı.

YILDIZ: ŞU AN İTİBARİYLE BİR SIKINTI YOK

Ziyaretler ile ilgili olarak bilgi veren Ahmet Yıldız, esnafın gayet sakin ve rahat olduğunu dile getirerek, “Esnaf, aynı olayın bir daha yaşanmayacağı hakkında bize söz verdi ve pişman olduklarını dile getirdi. Aynı şekilde inşaat yetkilileri de sakin. Şu an itibariyle bir sıkıntı yok. Biz Emniyet olarak konuyu takip ediyoruz. Biz, aynı olayın yaşanmaması için her türlü tedbirimizi aldık ve almaya da devam ediyoruz.” dedi.

ALKAN: BİZ İŞİMİZE DEVAM EDİYORUZ

 Orhan Alkan’da Emniyet güçleri sayesinde rahat olduklarını ifade ederek, amaçlarının Keşan’a bir yapı kazandırmak olduğunu söyledi. Hiç kimsenin art niyetli olmadığına dikkat çeken Alkan, “Herkes bizim insanımız. Biz işimize devam ediyoruz ve hedeflediğimiz tarihte işi bitireceğiz. Tabi bu elbirliğiyle birlikte olacak. Projenin değeri 30 milyon TL olarak gözükse de, tamamlanmasından sonra, Keşan’a 300 milyon TL değer kazandıracaktır. Emniyet güçlerine, konuya gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederim. Gayet rahat ve huzurlu bir şekilde işimize devam ediyoruz” diye konuştu