Trakya Balkan ve Rumeli Türkleri Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Talikacı, Keşan Engellileri Koruma Derneği’ne ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere 4 tekerlekli sandalye gönderdi.

Ahmet Talikacı’nın Keşan Engellileri Koruma Derneği’ne yerel basında çıkan haberler üzerine irtibata geçtiğini ve uzun bir zamandır tekerlekli sandalye ve değnek bağışlarında bulunduğunu söyleyen Dernek Başkanı Fatma Öz, “Kendisine derneğimize verdiği destek için gönülden teşekkür ediyoruz. Sağ olsun, Varolsun.  Elimize ulaşan sandalyeleri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza derhal ulaştırmaya başladık. Bugün için 2 tanesini verdik” dedi.

Talikacı’nın gönderdiği tekerlekli sandalyelerden biri dün saat 14.00 sıralarında Keşan’da yaşayan 72 yaşındaki ihtiyaç sahibi Emine Aydın’a ulaştırılmak üzere kızı Meryem Ünal’a teslim edildi.

ÜNAL: ANNEM ÇOK SEVİNECEK

Ünal, tekerlekli sandalyeleri gönderen Ahmet Talikacı’ya ve Dernek Başkanı Fatma Öz’e çok teşekkür ettiğini belirterek, “Annem ayaklarındaki sorun nedeniyle sokağa çıkamıyordu. Tek bir arzusu vardı dışarıya çıkmak, sokaklarda ve özellikle pazarı gezmekti. Şimdi onu arabaya bindirdiğim gibi nereye isterse götüreceğim. Çok sevinecek” dedi.

KURBAN BAYRAMI’NIZI KUTLARIZ

Hayırsever vatandaşların verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ettiklerini söyleyen Öz, “Bize ulaşan malzemeleri zaman geçirmeksizin ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle bağışçılarımızın ve tüm halkımızın önümüzdeki Kurban Bayramı’nı kutluyoruz” dedi,