HABER MERKEZİ

Akça ve İrcan, açıklamasının başında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79. Yıl dönümünde rahmetle andıklarını belirtti. 30 Eylül 2017 tarihinde yapılan 5. Olağan Gençlik Kolları İlçe Kongresi’nde göreve gelen yeni yönetim ile çalışmalarına başladıklarını dile getiren Gökhan Burak Akça, kongre sonrası yapılan görev dağılımının ardından birimlerin çalışmalarına hız verdiğini dile getirdi.

AKÇA: “GENÇLERİMİZLE 2019’A HAZIRLANIYORUZ”

Gökhan Burak Akça, “AK Parti Keşan Gençlik Kolları olarak 30 Eylül’de yapılan ilçe kongremizin ardından çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Gençlik Kolları olarak en büyük eksikliklerimizden biri olan mahalle ve köy yapılanması için başladığımız çalışmalarda sona yaklaştık. Bu çalışmaları yaparak daha aktif ve daha dinamik bir teşkilatlanma ile İlçe Başkanımız Hüseyin Boyalık önderliğinde  2019 yerel seçimlerine hazırlanıyoruz. Gençliğin siyasetteki önemine değinerek, gençlerimizin siyasette daha aktif rol alması için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

“SİYASETTE AKTİF VE GÜÇLÜ GENÇLİK YARATMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti’nin gençlere önem veren bir parti olduğunu dile getiren Akça, “16 Nisan’da yapılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması’nda AK Parti’nin gençlere verdiği önemi hep birlikte gördük. Seçme yaşının 18 olduğu ülkemizde artık 18 yaşında seçilme hakkına sahip olduk. Bu da demek oluyor ki, gençlerimiz artık siyasette daha aktif bir şekilde yol alacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlik kollarından çıktığı kutlu yolda Cumhurbaşkanlığı’na kadar uzanan başarı dolu hikayesinden yola çıkarak, bizler de siyasette aktif ve güçlü gençlik yaratmak için var gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu

İRCAN: “TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLADIK”

Teşkilat Başkanı Asilcan İrcan ise köy, belde ve mahallelerde teşkilatlanma çalışmalarında sona geldiklerini ve sandık bazlı çalışmaya başladıklarını belirterek; “Mahalle ve köy teşkilatlarımızın tamamlanmasının ardından Üniversite teşkilatlarımızda da çalışmalar yapıp, güçlü bir Üni AK Keşan Teşkilatı da oluşacaktır. Bu konuda Gençlik Kolları Başkanımız Gökhan Burak Akça ve Üniversiteler Başkanımız Mert Metin önderliğinde güzel bir çalışma yürütüyoruz. Yine aynı şekilde sandık bazlı çalışmalarımıza Ana Kadememizle eş orantılı bir şekilde başladık. Seçim İşleri Başkanımız İsa Vural ve yönetim kurulu üyelerimiz, Keşan’daki 188 sandıkta ciddi bir çalışma gerçekleştirerek, 2019 yerel seçimleri için hızlı bir şekilde çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

“GENÇLİK BULUŞMASI ADINDA ETKİNLİK DÜZENLEYECEĞİZ”

38 Köy, 11 Mahalle ve 1 beldede teşkilatlanmayı gerçekleştirdiklerini dile getiren İrcan; Yenimuhacir Beldesi’nde de güçlü bir teşkilatlanma çalışmasına girdiklerini ifade etti. Teşkilat çalışmalarının ardından gençlik buluşması altında bir etkinlik düzenlemeyi düşündüklerini dile getiren İrcan; şunları söyledi: “İlçe Başkanımız Hüseyin Boyalık’ın bizlere verdiği destek ve bizlere karşı güvenini, bizler de en iyi şekilde çalışarak yerine getireceğiz. Şu anda yaptığımız teşkilat çalışmaları kapsamında 38 köy, 11 mahalle ve 1 beldemizde teşkilatlarımızı oluşturduk. Teşkilatlanma yapamadığımız köylerimizle alakalı da çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca Yenimuhacir Beldemizde de kısa süre içersinde Belde Başkanlığı ve belde yönetimini oluşturup, tam kadro çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Teşkilatlanmamızı tamamladıktan sonra ise büyük bir gençlik buluşması gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.”