AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Mercan; İl Genel Meclisi adayları Hüseyin Boyalık,  Adnan Vural, bazı belediye meclisi adayları ve partililerle birlikte, dün esnaf odalarını ziyaret etti.

Keşan Lokantacı, Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası toplantı salonunda, saat 14.30'da gerçekleşen ziyarete Keşan’daki esnaf odaları başkanları katıldı.

Ziyarette ilk olarak konuşan Mustafa Mercan, seçim öncesi çalışmaları kapsamında oda ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiklerini belirterek, tüm oda başkanları ve yönetimlerine yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

KOORDİNASYONLU BİR ÇALIŞMA YÜRÜTECEĞİZ

Sivil toplum kuruluşlarının, odaların ve borsaların, bir şehrin dinamiği olduğuna inandıklarını ifade eden Mercan, şehirlerin en büyük oluşumu olan belediyelerin, bu dinamiklerle koordinasyonlu bir şekilde çalışması gerektiğini söyledi. Keşan’ın önemli sorunları olduğunu ve bu sorunları çözmek üzere belediye yönetimine aday olduklarını belirten Mercan, “Bu koordinasyonlu çalışmaların sonucunda, belediye hizmetlerinin o derecede kaliteli olacağına inanıyoruz” dedi.

KEŞAN’IN ÖNEMLİ SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

Her açıklamasında dile getirdiği sosyal belediyecilik anlayışını, Keşan’ın kanaat önderleri olduğunu belirttiği oda ve borsalar ile ortaklaşa çalışmalarla hayata geçireceğini de ifade eden Mercan, AK Parti heyetini ağırlayan tüm oda başkanlarına teşekkür etti ve “Projelerimizi açıkladık. Keşan’ın önemli sorunlarını çözceğiz. Sosyal belediyeciliği Keşan’a tanıtacağız” dedi.

ÇAKMAK: ADAYLARIMIZIN PROJELERİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Mustafa Mercan’ın ardından söz alan Keşan Lokantacı, Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, önce ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti. Oda başkanları olarak kendileri için önemli olanın Keşan adına atılacak adımlar olduğunu dile getiren Çakmak, AK Parti heyetine siyasi hayatlarında başarılar dileyerek, “Esnaf olarak yerel seçimlerde adaylarımızın projelerini yakından takip ediyoruz. Bizler Keşan’ın temel taşlarındanız. Ancak bizi yönlendirecek olan belediye başkanlarımızdır. Bu bağlamda Sayın Mercan ve ekibine başarılar diliyoruz. Önemli olan Keşan için yapılacak olan projeler diye konuştu.