SONGÜL KONAR

Dün saat 14.30’da Keşan İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan ilçe başkanı Gürcan Kılınç, 31 Mart yerel seçimlerinde il genel meclis adaylarını tanıtmak için toplandıklarını belirtti.

“MECLİS ADAYLARIMIZLA SAHALARDAYIZ”

Kılınç, güzel bir çalışma gerçekleştiğini ifade ederek şunları söyledi: “İl genellerde arkadaşlarımız sahaya indiler. Halkın güzel teveccühü var. Broşürlerimizi dağıtıyoruz. Köylere indik, şehre indik. Herkese tek tek dokunuyor arkadaşlarımız. Partimizin seçimlerle ilgili hiçbir yerden geri kalmıyoruz. Sonuna kadar mücadele ediyoruz. Hizmetin en güzel şekilde gelebileceği AK Belediyecilikle tanıştırmak istiyoruz Keşan’ı. Bunun için son güne kadar çalışacağız. İnsanlara güzel bir şekilde yatırımlarımızı ve AK Belediyeciliğin Türkiye’de neler yaptığını ve burada neler yapabileceğimizi neler yapılabileceğini anlatmaya çalışıyoruz ve anlatacağız. AK Belediyeciliğin Keşan’a gelmesi gerekli. Çünkü çok gerilerde kaldık. Hizmet anlamında bir alt lige düşmüş bir Keşan var. Devamında yapılabilecek hiçbir şey yok gibi gözüküyor ve devletin ve iktidarın gücünün gelemsi gerektiğini herkes daha iyi anlıyor. Bizde bunu bir anlamda buraya getirebilmek için ve insanlara bunu anlatabilmek için sahalara indik. Meclis adaylarımızla sahalardayız. İl Genellerimiz ile sahalardayız, yönetimimi, ana kadememiz herkes sahada. 31 Mart’a kadar son sürat durmaksızın Keşan için hepimiz el ele vererek çalışmalarımıza hız verdik.”

Kılınç, 9 Mart 2019 Cumartesi günü saat 13.00’te Keşan Spor Düğün Salonu’nda gerçekleştirecekleri proje tanıtım lansmanına tüm Keşan halkını davet etti.

Kılınç’ın konuşmasından sonra İl Genel Meclis üyesi adayları kendilerini tanıttı.

HALİL BAYAZIT

“Aslen Yenimuhacir’liyim. Burada 15 yıldan beri aile işimizin başındayım. Parti büyüklerimizin de teveccühü ile il genel meclis üyesi adayı oldum. Aday olduğumuz günün bir öncesinden beri partide çalışmalarımız devam ediyor. Aday olduğumuz günden beri de 5 kişilik birbirini seven, sayan bir ekibimiz var. Onlarla birlikte köylerdeyiz. Keşan içinde de çalışmalarımız var. Broşürlerimizi ve el CV’lerimizi bastırdık. Kahve kahve, mekân mekân dolaşıyoruz. Bıkmadan usanmadan azim ve gayretle sıkmadığımız el dokunmadığımız insan kalmayacak.”

İSMAİL KELEŞ

“1963 Enez Abdurrahim Köyü doğumluyum. Keşan Atatürk Ortaokulunda ve Keşan Lisesi’nde okudum. Ticaretle uğraşıyorum. 15 yıldan beri AK Parti’de çeşitli kademelerde görev almaktayım. 31 Mart 2019 yerel seçimleri için İl Genel Meclis Üyesi adayıyım. Çalışmalarımıza başladık. 1 aydan beri şehir içerisinde çalışıyorum.”

FAHRETTİN SAVCU

“Bizim için İl Genel Meclis Üyesi 1.sırada da aynı. 5.sırada da aynı. Bizde 5. Sıra 1.sıra gibi çalışacak. 5.sırada 1. Sıra gibi çalışacak. Sayın vekilimizin ve hükümet partimizin, büyüklerimizin desteği ile sorunları biliyoruz. Çözüm önerileri yoluna da hep birlikte çalışacağız. AK Parti inşallah Keşan’da da AK Belediyeciliği alıp hizmet belediye anlayışının göstergesini bir kez daha gösterecek. Tarlada izimiz var harmanda da yüzümüz olacak.”

FİLİZ ARSLAN

“1987 Keşan doğumluyum. Yerel Yönetimler mezunuyum. Belediyelerin ve köylerin işleyişini biliyorum. Parti tüzüğünü biliyorum. Aynı zamanda hayvanları koruma derneği yönetim kurulu üyesiyim. Bizde bu yola baş koyduk. Bizi de 2 kadın olarak bu göreve layık gördüler. Bizi destekleyen herkese teşekkürler.”

BEYHAN NANTA

“1967 İstanbul doğumluyum ama aslen Gümülcüne’liyim. İl Genel Meclis üyesi 5.sıra adayıyım. Çevre Mühendisiyim. Bu seçim kampanyamız çevreci bir kampanya olacak. Bütün hizmet adımlarımızı da çevreyi önceleyen adımlar atacağız. Bundan dolayı ben bu seçimlerde artık Keşan’ın AK Parti ile AK Parti’yi tercih etmesi ile çevreci, daha rahat, konforlu, modern bir yaşama geçeceğine inanıyorum. İl genel meclisi olarak Edirne’nin tüm geneline yapacağımız hizmetlerle de biz bunu yansıtacağız. Bizim için durmak yok yola devam.”