AK Parti’den Keşan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan ve 28 Ekim 2013 Pazartesi günü projelerini tanıtmak için bir toplantı düzenleyen Gazeteci Ferat Gülver, hedeflediği projelerin hayal değil uygulanabilir projeler olduğunu belirtti.

Dün gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Cengizhan Aktan ile bir süre sohbet eden Gülver, Keşan insanına yatırım yapma zamanı geldiğini, bunun için de kültürel ve sosyal projelere önem verdiğini söyleyerek, “Amfitiyatro ve Kültür Merkezi gibi projelerimiz, uygulanabilecek projeler. Nasıl ki, Keşan Pazaryeri Projesi devletin desteğini aldıysa, biz aynı zamanda AK Partili bir belediye olarak projelerimize kaynak bulmakta güçlük çekmeyiz.” dedi.

İstanbul’da basın ve halkla ilişkiler görevini yürüttüğü Bağcılar Belediyesi’nde de birçok projenin çeşitli kaynaklarla hayata geçirildiğini ifade eden Ferat Gülver, şunları söyledi: “Gerek sosyal ve kültürel projelere, gerekse engelliler gibi dezavantajlı kesimlere yönelik projeler, karşılığını buluyor. Devletin diğer kurumları veya Trakya Kalkınma Ajansı gibi kurumlar, doğru projelere çok ciddi kaynaklar ayırıyor. Göreve geldiğimiz takdirde uygulayacağımız projeler için de kaynak sorunu olmayacaktır.”

AK Parti’den aday gösterildiği takdirde, seçimi kazanma şansının yüksek olduğuna inandığını da kaydeden Gülver, proje tanıtım toplantısına gösterilen ilgi nedeniyle de katılanlara ve basın mensuplarına teşekkür etti.