AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Danışma Meclisi Toplantısı” geçen cuma akşamı Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Derviş Günday Eğitim Salonu’nda yapıldı.

Saat 21.00’de başlayan toplantıya; AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hakan Çevikel, yönetim kurulu üyeleri, bazı partililer ile sandık ve mahalle başkanları katıldı. Konuşmasının son bölümünde açılım sürecine dair değerlendirmede bulunan Çevikel, “Küçük hesaplarla süreci baltalamak isteyenler vatan hainidir” dedi.

Toplantının Divan Başkanlığı’na Ahmet Karaağaç, katip üyeliklere Salih Aralan ve Şengül Gündoğdu getirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Hakan Çevikel yaptı.

BAŞBAKAN’IMIZIN KEŞAN’A SELAMLARI VAR

Çevikel, şunları söyledi: “Genel Başkan’ımız ve Başbakan’ımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Keşan’a selamlarını getirdim. Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen il ve ilçe başkanları toplantısında, kendisiyle tanışma şerefine ulaştım. Bize Keşan’daki çalışmaları sordu ve Keşan’ın kazanılması için gereğini yapmamızı istedi. Biz de sizlerin adına Başbakanımıza söz verdik. Keşan’da yaşayan insanların rahat, huzurlu ve refah içerisinde olabilmesi adına elimizden geleni yapacağız. Çalışmalarımızı seçim sabahına kadar devam ettireceğiz. Sizlerle birlikte verdiğimiz sözün gereğini inşallah yaparız.”

NİSAN AYINDA YAPILAN ANKETTE AK PARTİ BİR ADIM ÖNDE

 Seçimlere 10 ay gibi bir süre kaldığını belirterek sözlerine devam eden Çevikel,“Genel merkezimizde belirli aralıklarla her yerde olduğu gibi bölgemizde de anket çalışmaları yaptırıyor. Keşan’da nisan ayında yaptırılan anketlerde AK Parti’nin bir adım önde olduğu sonucu ortaya çıktı. Bu sadece ilçe yönetiminin başarısı değil; AK Parti’ye gönül vermiş herkesin başarısıdır. Biz, koltuğun tepesinde oturup, fotoğraf çektirerek siyaset yapmak istemiyoruz. Biz, halkımızla gönül gönüle, el ele ve göz göze siyaset yapmamız lazım. O sandıktaki seçmenin sorununu ve derdini yine siz sandık başkanları bize ileteceksiniz. Halkımıza ulaşarak, hem bölgesel hem de yerel sorunlarımızı genel merkezimize bildireceğiz. Siz, onların sorunlarını bize iletmezsiniz, haberdar olmamız da mümkün olmaz. Ve bunun vebali de sizin boynunuzda olur” dedi.

BARIŞ SÜRECİNDE PAZARLIK YOK

 Konuşmasının devamında barış süreciyle ilgili de değerlendirmede bulunan Hakan Çevikel, sözlerine şöyle devam etti: “Başbakan’ın Abdullah Öcalan’la masaya oturup, pazarlık yaptığını iddia edenler var. Hükümet ve Başbakanlık nezdinde kimse pazarlığa oturmuş değil. Akan kanın durması ve şehit cenazelerinin olmaması adına Milli İstihbarat Teşkilatı bazı görüşmelerde bulunmuştur. 30 yıldan bu yana akan kanın durması için bir şey yapılmış. Küçük hesaplarla süreci baltalamak isteyenler vatan hainidir.”

ÜYE SAYIMIZ 8 BİN’E ULAŞACAK

 Çevikel,konuşmasını Keşan dışında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek sürdürdü ve şunları söyledi: “Parti çalışmaları çerçevesinde; şu ana kadar 30-35 köyümüzü ziyaret ettik. Ve bu ziyaretlerimiz devam edecek. Bakanımızın son ziyaretinde, üye sayımızı 7 bin 800 olarak açıklamıştı. Şu andaki üye sayımız ise, 7 bin 824’tür. Bu rakam ay sonuna kadar 8 bine ulaşacaktır.” 

Çevikel’in konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. Toplantının geri kalan kısmında, ilçe teşkilatı, il genel meclisi çalışmaları ve parti politikaları ile hükümet icraatlarının sunumu yapıldı.