AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Mercan, dün bir basın toplantısı düzenleyerek AK Parti Keşan Gençlik Kolları Başkanlığı’na Adnan Akıncıoğlu’nun atandığını bildirdi.

Saat 12.00 sıralarında parti binasında başlayan basın toplantısına Mustafa Mercan’ın yanı sıra, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi’nin AK Partili üyesi Hüseyin Boyalık, Gençlik Kolları Başkanı Adnan Akıncıoğlu, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

MERCAN EKSİKLERİMİZİ GİDERMEYE ÇALIŞIYORUZ

Toplantıda konuşan Mustafa Mercan, 2015 yılı seçimlerinin Türkiye’nin önemli noktalarından birisi olduğunu belirterek, “Tüm motivasyonumuzu Türkiye’nin geleceği için 2015 seçimlerinde AK Parti Hükümeti’nin çok güçlü çıkması üzerine kuruyoruz. Tüm çalışmaları bu anlamda yapıyoruz. Eksikliklerimiz ne varsa gidermeye çalışıyoruz. Tam bir takım olabilmek için ekip olmaya gayret ediyoruz. Ekip olabilmek için de en önemli unsurlardan bir tanesi kadınlar ve gençler. Bizler gençlik kollarımızı Keşan’da yenilenme içerisinde tutuyoruz. Bu güne kadar hizmet vermiş tüm arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Kendi içimizden yönetim kurulu üyemiz olan Adnan Akıncıoğlu arkadaşımızı gençlik kolu başkanı olarak önerdik ve kendisi Genel Merkez ile İl Başkanlığı’ndan olur aldı. Kendisini gençlik kolları başkanlığı görevini tebliğ ettik. Hayırlı olmasını diliyorum. Top yekun ona destek olacağız. Gençlik kollarının temsil ve görevinin ne olduğunu inşallah hep birlikte yaşayacağız. Gençlik kolları siyasetin güzel tarafıdır.” dedi.

AKINCIOĞLU: BAYRAĞI BİZ TESLİM ALDIK

Daha sonra söz alan Akıncıoğlu ise, gençlik kolları başkanı olarak görev yapmasını uygun görenlere teşekkür ettiğini ifade ederek, şunları söyledi: “Benden önce görev yapmış olan gençlik kolları başkanlarına teşekkür ediyorum. Bayrağı biz teslim aldık. Daha yukarılara taşımaya çalışacağız.”

Konuşmaların ardından Mustafa Mercan, Adnan Akıncıoğlu’nu tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.