AK Parti Keşan İlçe Başkan Adayı Savaş Pekdemir, dün yaptığı açıklamada, delege ziyaretleri konusunda bilgi verdi.

Geçen Cumartesi gününden itibaren belde ve köylerdeki delegeleri ziyaret etmeye başladıklarını belirten Pekdemir, belde ve köylerde, beklenenin üzerinde bir ilgiyle karşılandıklarını söyledi.

Partide halen çeşitli görevlerde yer alan ve eski İlçe Başkanlığı ile çeşitli görevlerde bulunmuş olan kişilerden oluşan destek ekibiyle ziyaretlerini sürdürdüğünü ifade eden Savaş Pekdemir, “Ziyaretlerimiz kapsamında, ilk olarak Keşan merkezdeki delegelerimizi dolaştık. Ardından, belde ve köy ziyaretlerimize de Şükrüköy, Seydiköy ve Kadıköy’den başladık ve ara vermeden yola devam ediyoruz.” dedi.

ÇALIŞMA AZMİMİZ ARTIYOR

Önceki akşam Orhaniye, Barağı ve Akhoca ve Şabanmera köylerindeki delegeleri ziyaret ettiklerini aktaran Pekdemir, şunları söyledi: “Ziyaretlerimizde önce delegelerimize yapmak istediğimiz çalışmalarımızı anlatıyor ve bu çalışmaları yürütmek üzere göreve gelmek için destek istiyoruz. Delegelerimizle olan sohbetlerimiz de köylü vatandaşlarımızla da görüşme fırsatı buluyoruz. Köylerindeki sıkıntıları dinliyor ve kendilerine çözüm üretmek için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde, ilgiyle karşılanıyoruz. Delegelerimizin ilgisini ve desteğini gördükten sonra çalışma azmimiz daha da çok artıyor.”

NELER YAPILMASI GEREKTİĞİNİ BİLDİĞİM İÇİN ADAY OLDUM 

“Aday olmamın en büyük sebebi Keşana daha fazla hizmet etmektir.” diyen, Savaş Pekdemir, şöyle devam etti: “Çok zor ve meşakkatli olduğunu bildiğimiz bu görevi daha iyi yapacağımıza inandığımız için aday oldum. Halkımızla, üyelerimizle kucaklaşan, onlara sarılan, dertlerini her zaman dinleyip, sıkıntılarına ortak olmak için adaylığımızı koydum. Çünkü ben de Keşan’ın tozunu çamurunu çiğneyen bu insanlarımızla beraber büyüdüm. Eksikleri ve neler yapmamız gerektiğini bildiğimiz için aday oldum. Bu yolda en büyük avantajım da yetiştiğimiz yerlerdeki büyüklerimiz, arkadaşlarımız ve halkımız olacaktır.”

LAFA DEĞİL İCRAATA BAKACAĞIZ

“Partimizin kapıları ne olursa olsun herkese daima açık kalacaktır. O kapıdan içeriye girildiğinde şaibeli gözler asla üzerinizde olmayacak, gözleri ışıl ışıl parlayan yönetim olacağız.”diyen ve vatandaşı, yanına çağıran değil, ziyaretlerine gidilerek sıcak bir ortamda, sıkıntılarına çözüm arayan bir yönetim olacaklarını vurgulayan Pekdemir, “Kısacası en önemlisi paylaşan, bölüşen bir yönetim olacağız. Adaylık açıklamam da belirttiğim gibi amacımız Keşanımıza ve çevremize fayda sağlayabilmek, bir adım daha ileriye götürmek ilk önceliğimizdir. Projeler üretip faaliyete geçirmek hedefindeyiz. İşin proje, yatırım kısmını tabii ki takip edeceğiz ama daha çok icraatçı olacağız. Kısacası lafa değil, icraata bakacağız.”