GİZEM GÖRÜR

AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, dün yaptığı açıklamada, ilçe kongresinin 16 Eylül 2017 Cumartesi günü düzenleneceğini bildirdi. Aynı zamanda Boyalık, tekrar aday olacağını da açıkladı. AK Parti’de kongre sürecinin başladığını hatırlatarak sözlerine başlayan Boyalık, şunları söyledi: “Keşan’daki 6. Olağan Kongremiz, 16 Eylül 2017 Cumartesi günü Keşan Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. AK Parti’yi temsil edecek en iyi kadronun belirlenmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Yönetim kadrosunda yenilikler olacaktır. 2019 yılında yapılacak genel ve yerel seçimler ile cumhurbaşkanlığı seçimlerine, Keşan’da en iyi şekilde girmesi için mücadele edeceğiz.”

KEŞAN’IN HİZMETE VE İYİ BİR ÇEHREYE İHTİYACI VAR

AK Parti olarak, seçimlerde iddialı olduklarının altını çizen Hüseyin Boyalık, sözlerine şöyle devam etti: “2019 yılı seçimlerine iddialı şekilde hazırlanıyoruz. Bundan ötürü de yapılacak kongre bizim için son derece önemlidir. Kadroları yenilemek ve biraz ilerlemek amacıyla, kongre bizim için bir fırsattır. Bunu da en iyi şekilde değerlendireceğiz. Keşan’ın hizmete ve iyi bir çehreye ihtiyacı var. Keşan’ın çehresini değiştirecek ve seçimi kazandıracak kadroyu oluşturuyoruz. Hedef, 2019 ve bu kutlu yürüyüşe bütün arkadaşlarımızı, partililerimizi, Keşan halkını davet ediyoruz. 16 Eylül’de yapılacak olan kongremize herkesi davet ediyoruz.”

BİZ GÖREVDEN KAÇMAYIZ

 “Kongrede değişim olacağından bahsettiniz. Genel bir değişim mi olacak? Ayrıca, kongrede yeniden aday mısınız?” şeklindeki soruya cevap veren Boyalık, sözlerini şöyle tamamladı: “Kongrede elbette ki bir değişim olacak ancak kemik kadro aynı olacak. Partimin bana verdiği görevi bugüne kadar layıkıyla yaptığımı düşünüyorum. Gerek İl Genel Meclisi Üyeliği gerekse İlçe Başkanlığı görevimi yerine getirmeye çalışıyorum. Allah izin verirse partimin bana verdiği görevi sürdüreceğim. Aksi söylenmediği takdirde biz görevden kaçmayız. AK Parti’de görev istenmez, görev verilir. Bize bu görev verildi ve bunu en iyi şekilde yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Ben de bu kongrede adayım.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ