AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Mercan, dün düzenlediği basın toplantısında, yaklaşan 7 Haziran Milletvekili Seçimleri’ne hazırlıkların son hızıyla devam ettiğini kaydetti.

Saat 15.00 sıralarında İlçe binasında başlayan toplantıda AK Parti Edirne Milletvekili 2. Sıra Adayı Fatma Aksal da hazır bulundu.

KİŞİLİR ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYACAĞIZ

7 Haziran seçimlerine hazırlıkların devam ettiğini belirten Mustafa Mercan, “11 Mayıs’ta Keşan’da seçim koordinasyon merkezimizi açacağız. Bunun haricinde sahada çalışmalarımız, adaylarımızla devam ediyor. Ciddi bir çalışma programı hazırladık. Bundan sonra vatandaşa dokunan, AK Parti çalışmalarını daha yakından anlatan, vatandaşın içerisinde olan bir görüntü içerisinde olacağız. Güzel bir seçim koordinasyon merkezimiz olacak. Halkla iletişimi güçlü, motivasyonu öne alan, hizmeti düşünen, diğer partiler ile dostça bir hava içerisinde seçimi götürme niyetindeyiz. Örnek bir seçim dönemi geçirmeyi hedefliyoruz. Kişiler üzerinden siyaseti sevmeyen tarafız. Politikaları anlatmaya devam edeceğiz, yaptıklarımızı, yapacaklarımızı söyleyeceğiz. AK Parti’nin Türkiye’yi ne kadar ileriye taşıdığını, bölgedeki hedefimizin de bu olduğunu anlatacağız. Güzel bir seçim yaşayacağız” diye konuştu.

Fatma Aksal’ın Keşanlı bir aday olmasının kendilerinin daha güçlü hissettirmelerini sağladığını ifade eden Mustafa Mercan, şunları söyledi: “Çalışmalarımızı kardeşçe devam ettiriyoruz.”

AKSAL: ÜRÜNÜ EKTİK HASADI NASIL YAPARIZ ONU PLANLIYORUZ

Daha sonra söz alan Fatma Aksal,  ülke olarak çok önemli bir sürece girildiğini dile getirerek, “AK Parti’de seçimin bittiği günün ertesinde çalışmalar başlar. Biz hep arazideyiz. 6 yıldır AK Parti’de siyaset yapıyorum ve 6 yıldır o kadar çok el sıkmışız ki seçim harman zamanı. Adaylarımız belli olduktan sonra farklı bir programlamaya giriyoruz. Ürünü ektik, hasadı nasıl yaparız onu planlıyoruz. En iyi şekilde hasat yapmak için çalışıyoruz. Bizim derdimiz hizmet. Mecliste muhalefette olacak ama Edirne olarak Ankara’da iktidar partisinde ne kadar güçlü temsil edileceksek, bölgeye gelecek hizmette o derece güçlü olacaktır. Derdimiz birilerini milletvekili yapmak değil. Tek derdimiz hizmettir. Vatandaşlarımız da kimin en iyi hizmeti getireceğine inandığı adaylara oy versinler. Ben en iyi hizmetin AK Parti’den geleceğine inanıyorum. Bu nedenle AK Parti’de siyaset yapıyorum”  dedi

7 Haziran’da sadece Keşanlıların seçim yapmayacağının altını çizen Aksal, sözlerini şöyle tamamladı: “Bir aday olarak Keşan’da çalıştığım kadar diğer bölgelerde de çalışmam gerek. Teşkilatlarımız çalışmaları yapıyor ama adayla çalışmanın enerjisi farklı. Çarşamba günü İpsala’da bir seçim koordinasyon merkezi açılımız var.”