AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı geçen Cumartesi günü Keşan Köy Muhtarlarıyla kahvaltılı bir toplantı düzenledi. Saat 10.00 sıralarında başlayan AK Parti Keşan İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, Edirne İl Genel Meclisi Üyesi Adnan Vural, AK Parti Keşan İlçe Yönetim Kurulu üyesi Savaş Pekdemir ile muhtarlar katıldı.

ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık kahvaltı öncesi konuşmasına başlamadan önce 17 Aralık 2016 tarihinde Kayseri’de çarşı iznine gitmek üzere birliklerinden çıkan askerlere düzenlenen bombalı saldırıyı kınadı. Boyalık şunları söyledi: “Bugün güne acı bir olayla daha uyandık. Hain teröristler bu kez de kendini Kayseri’de gösterdi. Bu hain şerefsizler; nöbetten ve maçtan çıkarak evlerine, çocuklarının, eşlerinin yanına gitmek isteyen polislerimize, İzne çıkan askerleri okula giden öğrencileri savunmasız insanları katledecek kadar kansız, kahpe ve alçaktır. Bunlar artık çaresiz kaldılar. 15 Temmuz’da yapılan hain darbe girişimiyle ülkemizi bölmeye çalışan bu alçaklar, bunu başaramayınca, bu kez de birlik beraberliğimizi bozarak alçak planlarını hayata geçirmeye çalışıyor. Ama biz Türk halkı hiçbir zaman birlik beraberliğimizi bozdurmayacağız. Türk milleti asla buna izin vermeyecektir. Kayseri’deki hain patlamada şehit düşen asker ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Allah bu acıları bizlere bir daha yaşatmasın. Ülkemizin başı sağ olsun.”

SÜREKLİ SÖYLEDİĞİMİZ GİBİ DERDİMİZ KEŞAN

Köylerde yapılacak hizmetleri tartışmak ve neler yapılabileceği hakkında konuşmak için toplandıklarını kaydeden Boyalık, “Bu amaçla köy muhtarlarımızla ve temsilcileriyle bir araya geldik. Bizim derdimiz Hem Keşan hem de Keşan’ın köylerine nasıl hizmet edeceğimizdir. Başka da bir derdimiz amacımız yoktur.  Bununla alakalı olarak ta yeni parti binamızda ilk defa kahvaltı programı düzenliyoruz ve bu kahvaltı programlarımızda devam edecek. Burada bütün temsilcilerimiz ve muhtarlarımızla, akil insanlarımızla bu ortamı defalarca yaşayacağız. Keşan’ımıza hizmet etmek için yaptığımız bu anlayışı bu şekilde kaynaşarak ve bağdaşarak sürdüreceğiz. Sürekli söylediğimiz gibi derdimiz Keşan. Biz köylerimizin özellikle kırsal kesimin eksikliklerini ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Çiftçimizin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz.”

TEŞEKKÜR ZİYARETİMİZ OLACAK

Önümüzdeki Salı günü Keşan Ziraat Odasının düzenlediği bir Ankara gezisi olacağını hatırlatan Boyalık konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Aslında randevularını da ben aldım. Bir otobüs çiftçimizle birlikte Ankara çıkarması yapıyoruz. Tarım Bakanlığının açıkladığı yeni destekleme yasasıyla alakalı bir teşekkür ziyaretidir adı.  Ziraat Odası Başkanı ve ekibiyle birlikte önümüzdeki hafta bizden de 2-3 arkadaşımızın katılımıyla ve ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte Salı günü Ankara’da olacağız. Bu kapsamda bir teşekkür ziyaretimiz olacak.  Ayrıca Ankara’da pancar ekicilerinde sıkıntıları olan birkaç konuyu da dile getiriceğiz.  Bu kahvaltıyla birlikte burada başka sıkıntılarımızda var ise bunları not alacağız ve Ankara gündeminde bunları dile getiriceğiz. Düzenli olarak aylık Ankara ziyaretlerimiz devam edecektir. İnşallah bir dahaki ayda muhtarlarımız ile birlikte yapacağız. Daha sonraki aylarda köy muhtarlarımızla yaparız. Burada siyasi bir parti ayrımı yapmıyoruz. Muhtar hangi partilidir, bizi ilgilendirmiyor. Tabi ki gönül ister ki AK Partili olsun. Ama şu söylemeliyim ki, biz hizmet için buradayız. Bu hizmetleri yapmak için de sürekli halinde sizlerle istişare halinde olacağız”

BU CUMHURİYET HALK PARTİLİLER KÖR OLMUŞ

Ak Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık son olarak 17-25 Aralık olaylarının düzmece olduğunu iddia ederek konuşmasını şöyle sonlandırdı: “CHP’liler bugün gazetelerde 17-25 Aralık vurgusu yapmışlar. Bunlar hakikaten kör olmuşlar hiçbir şey görmüyorlar. Bu Cumhuriyet Halk Partililer kör olmuş arkadaşlar. 15 Temmuzda bu arkadaşlar görmediler mi? 17-25 Aralık olaylarının düzmece olduğunu. Birilerinin kumpası olduğunu, oyunu olduğunu görmedi mi? Bu kadar kör olmaya gerek yok. Bu kadar aciz siyaset yapmaya gerek yok. Bu yaptıkları siyaset acizliktir. 15 Temmuz darbe girişimi de 17-25 Aralık olaylarının düzmece olduğunu göstermektedir. Bunun üzerinde siyaset yapanlara da akıllarıyla zoru vardır diyorum başka da bir şey demiyorum. Çok cevapta vermek istemiyorum bunlara daha fazla.”

Toplantı karşılıklı bilgi alışverişi ve muhtarlar, köy muhtarlar ve temsilcilerle beraber kahvaltı ile sona erdi.