AYŞİN SEÇİL GEZER

AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı olarak oradaki sivil halka yardım eli uzatmak istediklerini ifade eden Boyalık, “Havalar çok soğuk. Bu yüzden bere, atkı, mont gibi kışlık eşya yardımı kampanyası başlattık. Bu kampanyayla topladığımız eşyaları bir şekilde oradaki vatandaşlarımıza ulaştırıp, bir destek olacağız. Bu bir insanlık vazifesidir. Bütün Keşan halkını, sivil toplum kuruluşlarını bu yardımları yapmaya davet ediyoruz. Manevi değerleri yüksek insanlarız, bu manevi değerlerimizi de burada göstermeliyiz. Ufak ufak gelen yardımlar çığ gibi büyür ve oradaki insanlara ulaşır. Savaşın olduğu yerde ticaret olmaz, huzur olmaz, sosyal bir hayat olmaz. İhtiyaç sahiplerine kötü gününde el uzatmak bizim görevimizdir.” dedi.

İMAM HATİP BİNASI HİZMETE GİRECEK

Yapımı hızla devam eden Keşan Hersekzade Anadolu İmam Hatip Lisesi hakkında da konuşan Hüseyin Boyalık “İmam Hatip Lisesi’nin inşaatı şu an yüzde 95 tamamlanmış durumda. 2. Dönemde biraz sıkıştırsak açabilirdik. Fakat her şeyi tamamlandıktan sonra açmak istiyoruz. İç malzeme ihtiyaçları tamamlandıktan sonra İmam Hatip binası hizmete girecek. Çok güzel bir eser ortaya çıktı.” İfadelerini kullandı.

MUTLULUK VERİYOR

Keşan’ın 2 tane daha okul ihtiyacı olduğunu belirten Boyalık sözlerini şöyle sonlandırdı: “Bu 2 okul da Yeni Mahalle’de olacak. Birisi ortaokul diğeri de İmam Hatip Ortaokulu. İkisi de kısa zamanda yapılacak inşallah. Eskiyen, yıpranan ilkokullarımız var. Anafartalar İlköğretim Okulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve Kurtuluş İlköğretim Okulu. Bu 3 tane binanın mutlaka değişmesi lazım. Önemli olan okulların içindeki öğretmenler ve öğrencilerdir. Yapı çok önemli değildir ama evlatlarımızın daha tertipli, daha hijyenik binalarda olması hem ailelere hem de bize mutluluk veriyor.”