HABER MERKEZİ

AK Partili heyet; İYİ Parti, Saadet Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi.

İlk olarak İYİ Parti İlçe Başkanı Zafer Sarıkeçe ve yönetimini ziyaret eden Helvacıoğlu, şunları söyledi: “Keşan’ın kazanması için ve hizmet için yola çıktık. Seçim sürecinde centilmence bir yarış olmasını diliyorum. Keşan için yaptığımız projelerimiz var. Keşan için hayallerimiz var. Projelerimize destek vermesi için tüm halkımız ile birlikte anket çalışmaları yapıyoruz. Keşan’ı Keşan’da yaşayan tüm vatandaşlarımız ile birlikte yönetmek istiyoruz. Seçim yarışımızı biz kazanırsak başta Keşan’da yaşayan tüm vatandaşlarımız olmak üzere tüm siyasi partilerimiz kazanacak. dedi.

KEŞAN’I DAHA YAŞANILABİLİR HALE GETİRMEK İSTİYORUZ

İYİ Parti ziyaretinin ardından heyet Saadet Partisi’ne geçti. Saadet Partisi Keşan İlçe Başkanı Gültekin Şahin, Saadet Partisi Keşan Belediye Başkan Adayı Ahmet Köseler ve yönetimi karşıladı. Saadet Partisi ziyaretinde konuşan Kılınç, şu ifadelere yer verdi: “Edirne Milletvekilimiz Sayın Fatma Aksal,Keşan’ımız için bir şans ve projelerimiz için destek vermeye hazır. Milletimizden aldığımız güçle yarınlarımızı refah seviyesi daha yüksek seviyeye getirmeye çalışıyoruz. Merkezi konumdaki Keşan’ımızda çok gerilerde kaldığımızı hepimiz görüyoruz. Keşan’ı daha yaşanılabilir hale getirmek istiyoruz.”

1 NİSAN İTİBARİYLE KEŞAN’A HALKIN ELİ DEĞECEK

Saadet Partisi ziyaretinden sonra heyet Milliyetçi Hareket Partisi’ne misafir oldu. AK Partili heyet; MHP Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Zümbül, MHP Keşan Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yıldırım ve yönetimi ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Mustafa Helvacıoğlu, şöyle dedi: “Bugün siyasi partilerimize nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Önümüzdeki seçim sürecinin aynı nezaket içerisinde geçeceğine eminim. Hepimiz Keşan’da yaşıyoruz. Cenazelerimizde ve cemiyetlerimizde beraberiz. Bu bir yarış sürecidir. Medeni cesaret gösteren tüm dostlarıma başarılar diliyorum. 31 Mart seçimlerimizi kazanacağımıza inancımız tam ve 1 Nisan itibariyle Keşan’a halkın eli değecek.” Öte yandan AK Partili heyetin önümüzdeki günlerde diğer siyasi partileri de ziyaret edeceği öğrenildi.