SONGÜL KONAR

31 Mart seçimlerinin başta Edirne olmak üzere ülkeye ve millete hayırlı olmasını dileyen Aksal, çalışmalarının yoğun bir şekilde geçtiğini belirtti.

“BİZ HİZMET YERELDE BAŞLAR DİYEN BİR PARTİNİN MENSUPLARIYIZ”

Seçime 17 gün gibi kısa bir süre kaldığını ifade eden Aksal, “Çalışmalarımız kuzeyde Lalapaşa’dan, güneyde Enez'e kadar çok yoğun bir şekilde geçiyor. İnşallah tüm ilçeleriyle birlikte Edirne bu seçimlerde tercihini hizmetten yana kullanacak. AK Parti iktidarında Edirne’ye yaklaşık 15 Milyar TL’lik (eski parayla 15 katrilyon) yatırım yapıldı ama biz ‘hizmet yerelde başlar’ diyen bir partinin mensuplarıyız. İnşallah bu seçimlerde sevgili Edirneliler artık çöp, çukur, çamur içinde yaşamak istemiyoruz diyeceklerdir. Edirne’mizin güzel insanları da artık alt yapısını tamamlamış, pırıl pırıl şehirlerde yaşamayı fazlasıyla hak ediyorlar.” dedi.

“GIDA OSB BİTTİĞİNDE İNŞALLAH HEM AVRUPA’YI, HEM TÜRKİYE'Yİ BESLEYECEK”

Sadece Keşan’ın değil tüm bölgenin kaderini değiştirecek bir Gıda OSB projelerinin olduğunu hatırlatan Aksal, Keşan için başka projelerinin de olduğunu dile getirerek şunları söyledi: “Tabi Keşan, Edirne’nin en büyük ilçesi. Çalışmalar çok iyi gidiyor. Artık Keşanlılar yeter diyor. Bu bir yerel seçim. Ben iktidar partisinin milletvekili Keşan’ın bir evladı, ablası olarak buraya gerek genel anlamda gerekse yerelde gelecek her hizmetin, her yatırımın takipçisiyim ve olmaya devam edeceğim. Tabi sadece Keşan'ın değil tüm bölgenin kaderini değiştirecek bir Gıda OSB projemiz var. Ben milletvekili adayı olduğum ilk gün takip edeceğim işlerin en başında demiştim. Öylede oldu. Seçilir seçilmez Sayın Bakanımız Bekir Pakdemirli ile görüştüm. Bir yanda Hamzadere Barajı, bir yanda Çakmak Barajı. Verimli topraklarıyla müthiş bir potansiyele sahip. Gıda OSB bittiğinde inşallah hem Avrupa’yı, hem Türkiye'yi besleyecek. Tabii OSB bölge için çok ciddi bir istihdam yaratacak ama Keşan için başka projelerimizde var. Belediye Başkan adayımız Sayın Mustafa Helvacıoğlu ticaretin içinden geliyor. Özellikle kadınlarımızın istihdamına yönelik çok güzel projeleri var. Ben de dün Ankara’da Tarım Kredi Kooparatifleri Genel Müdürü Sayın Fahrettin Poyraz ve Sayın Hasan Hüseyin Demiröz ile görüştüm. Yöresel ürünlerin desteklenmesi ve özellikle kadın kooperatiflerinde üretilen ürünlerin pazarlanması konusunda çalışmalarımız olacak.”

“İNŞALLAH 31 MART AKŞAMI KAZANAN EDİRNE, KAZANAN KEŞAN OLACAK”

AK Parti Edirne Milletvekili ve aynı zamanda Aile ve Sosyal Politikalar başkan yardımcısı olan Dr. Fatma Aksal, konuşmasını şöyle sonlandırdı: “Sosyal politika araştırmaları, sosyal yardımlar ve konut sorununa ilişkin projeler üzerinde çalışıyoruz. Ama 31 Mart seçimleri vesilesiyle bölgedeyim. Edirne’yi karış karış geziyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı kazanan Edirne, kazanan Keşan olacak.”