HABER MERKEZİ

Aktaş, “Günümüzde vatandaşların iyi bir araç alabilmesi için 40 bin TL'yi gözden çıkarması gerekiyor. Aksi halde hem model yaşı yüksek olduğu için hem de kilometresi fazla olacağı için teknik ve donanımsal olarak araçta sorun yaşayabilir.”  şeklinde konuştu.
Son zamanlarda otomatik araçlara rağbet olduğunu ifade eden Göksel Aktaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bölgemizde otomatik araç kültürü artış gösterdi. Ancak kent genelinde yaşadığımız bir sorun da otomatik araç şanzıman ustasının azlığı ve olmaması. Otomatik araç arıza yaptığı zaman araç sahibi için oldukça sıkıntı yaşıyor"

BİLİNÇLİ MÜŞTERİLER GENELDE GALERİCİLERE GÜVENİYORLAR

2. el araç alacakların galericilere daha çok güvendiklerini dile getiren Aktaş, “Bazı müşteriler geliyor ‘Ben galericiden araba almam’ diyor, bazı müşteriler ise tam tersi ‘ben galericiden araba alırım’ diyor. Çünkü galericiler kötü araba alıp-satmaz mantığındalar. Artık zaten ekspertiz var. Bu bir güven meselesi. Bilinçli müşteriler genelde galericilere güveniyorlar. Bazı insanlar internetten araba buluyorlar, alıyorlar. Ancak 3-5 ay sonra araçta sıkıntı çıktığı zaman kendilerine muhatap bulmakta güçlük çekiyorlar. Galeride böyle bir sorun yok. Her zaman araçlarımızın arkasında duruyoruz. Bazı sorunlar yaşandığı zaman biz kendimiz yaptırıyoruz.”
2. el oto satışında yaşanan en büyük sorunların internet ortamında ya da sokakta alınan araçlarda meydana geldiğinin altını çizen Göksel Aktaş, sözlerini şöyle tamamladı: "Bizim sıkıntımız şu, dışarıdan çok alıp satanlar var. İnternetten çok fazla kayıt dışı alıp satılıyor. İnsanlarımız mağdur olmamak için bu şekilde araç almamalarını öneriyoruz. Çünkü bir sorun olduğunda hem muhatap bulamayacaklar, bulsalar bile 'Ne yapalım ben de aldığımda öyleydi' denecek. Sorunlarını çözemeyecekler. Arabaları galericilerden alsınlar, sokaktan araba almasınlar."

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ