HABER MERKEZİ

Saat 14.30’da başlayan ve Asri Mezarlıkta gerçekleştirilen anma törenine; Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, Belediye Meclisi Üyesi Yılmaz Başol, Keşan Belediyesi Zabıta Müdürü Yasin Paçaman, Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demirkan, Alaattin Önen’in ailesi, sevenleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, Keşan’da 1984-1989 yılları arasında belediye başkanı olarak görev yapan Alaattin Önen’i anmak için bir arada olunduğunu ifade etti.

Aktan,  “Alaattin Önen’i saygı ve rahmetle anıyoruz. Keşan’a yaptığı hizmetlerden dolayı Keşan Belediyesi ve Keşan halkı adına minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepimize görevlerimizden sonra onlar gibi saygı ve sevgiyle anılmayı nasip etsin. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.” dedi.

Aktan’ın konuşmasından sonra tören İki Minareli Çarşı Camii İmam Hatibi Osman Sav ve oğlu Ahmet Sav tarafından dualar okunması ile sona erdi.