HABER MERKEZİ

Alabak'ın mesajı şöyle: "Ülkemiz bölgemizde yaşanan emperyalist müdahalenin hedefindedir. 1991 körfez müdahalesi ile başlayan ve Büyük Ortadoğu Projesi diye adlandırılan bölge ülkelerinin sınırlarının yeniden belirlenmesi projesi, bugün Suriye kayasına toslamıştır. Bölgedeki 27 ülkenin rejim ve sınırlarını yeniden belirlemeyi hedefleyen ABD emperyalizmi Suriye’ de kaybetmiştir. Kara gücüm dediği PKK-PYD ye sarılan ABD emperyalizminin oluşturmak istediği ikinci İsrail koridoru ordumuzun müdahalesi ile bozguna uğramıştır.

Ülkemizin gerek bölge ülkeleri ve gerekse Şanghay işbirliği örgütü üyesi ülkeler ile geliştirdiği ilişkiler yerindedir ve partimizin programıdır. Türkiye gerici yobaz kalkışmasına ve bölücü teröre karşı bölge ülkeleri ile işbirliği yaparak karşı koyabilir.

Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilmek istenen referandum eliyle ABD, bölge ülkelerini parçalamayı hedeflemektedir. Derhal Habur sınır kapısı kapatılmalıdır. PKK-PYD ye lojistik üs konumundaki İncirlik üssü ABD’ye kapatılmalıdır.

30 Ağustos’un bugünkü görevi; ülkemizin bağımsızlığını savunmak, FETÖ ve gerici yobaz terörüne karşı çağdaş Türkiye’yi savunmak, ABD destekli bölücü PKK terörüne karşı milletin birliğini ve kardeşliğini savunmaktır.

Ülkemizi kuşatan ve işgal eden güçlere karşı verilen kurtuluş mücadelesinin zaferle taçlandığı bu günün 95. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimizin anısı önünde saygı ile eğiliyoruz. Yurttaşlarımızın kurban bayramını tebrik ediyoruz."

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ