Önceki gün düzenlenen  geceye, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Aras, Okul Müdürü Osman Başak, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Şiir dinletisi ile başlayan gece halk oyunları gösterisi ile devam etti. Ardından sahnelenen "Pinti Hamit" adlı oyunla seyircilerin gönlünde taht kuran öğrenciler herkese kahkaha ve keyif dolu bir gece armağan etti.

Okul Müdürü Osman Başak yaptığı konuşmada şunları söyledi: Büyük başarılar her zaman müşterek çabaların ortaya koyduğu güzel meyvelerdir. Bu ülkenin en önemli hazinesi gençleridir. Genç demek yarın demektir. Gençlere geleceğim gözüyle bakmalı ve öyle davranılmalıdır. Okulumuzun bu başarıları da sevgili öğrencilerimizin olduğu kadar değerli öğretmenlerimizin, okul aile birliğimiz, kıymetli velilerimiz ve kadirşinas Keşan halkımızın maddi ve manevi yönden göstermiş olduğu fedakarlığın, uyumlu çalışmalarının sonucudur. Huzurlarınızda her birine şükran duygularımı sunuyorum. Başarı grafiğimizi daha yükseklere çıkarabilmek için kendilerinden desteklerinin artarak devamını diliyorum. Okulumuzu kaliteli eğitim-öğretimin yapıldığı bir kültür merkezi haline getirmek istiyoruz.

Kıymetli konuklarımız, öğrencilerimizin geleceğe hazırlanması, çağdaş bilgilerle donatılması ve Atatürkçü düşüncenin ışığıyla aydınlanması, 21. yüzyılda ülkemizi yönetebilmeleri için her türlü olanağı sunmayı ve hizmeti vermeyi kendimize amaç edindik. Bu yolda çaba sarfedenler sonsuza kadar unutulmayacaklardır. Bir ünlü bilginin dediği gibi “Arkada bıraktıklarımızın kalbinde yaşamak, ölmemektir”

Gecede emeği geçen yetenekli öğrencilerimi, öğretmenlerimi gönülden kutluyorum. Tüm öğrencilere ve çalışmalarda emeği geçen öğretmen Eylem Turgut Şahin´e böylesine muhteşem bir geceyi izleyenlere armağan ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum.”