Keşan Anafartalarspor’un 14 Haziran 2015 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, göreve getirilen yönetim kurulu, dün yaptıkları basın toplantısında, görev dağılımını açıkladı.

Saat 12.30 sıralarında başlayan basın toplantısına, Anafartalarspor Başkanı Salih Kirezci, Asbaşkan Sadi Kuru, Başkan Yardımcısı Ertan Kara ve Muhasip Üye Sonay Gündoğdu katıldı. Toplantıda söz alan Kirezci, 14 Haziran 2015 tarihinde yapılan Genel Kurul Toplantısı’nın geniş katılım ile yapıldığını ve bu katılımdan dolayı mutlu olduklarını belirterek,Görev verilen toplam 17 arkadaşımız ile birlikte tekrar yönetime seçildik. İnşallah bu yıl yeniden Anafartalarspor’u daha güzel yerlere getireceğiz. Süper Amatör Ligi’nden aldığımız kulübümüzü BAL (Bölgesel Amatör Ligi)’ne çıkarttık. Fakat birtakım imkansızlıklar nedeniyle BaL’da tutunamadık. Bundan sonraki amacımız, yerelden seçeceğimiz çocuklarımız ile aynı başarıları yakalamak ve bu defa üst liglerde kalmak.” dedi.

AMATÖR RUHUNA UYGUN OLARAK YEREL ÇOCUKLARIMIZLA ÇALIŞACAĞIZ

Yeni yönetimde, Disiplin Kurulu oluşturduklarını, bu kurulu oluşturmalarındaki nedenin ise bundan sonra üyelerin yenilenmesi ve mevcut üyelerin kulübe olan uyumunu takip etmek olduğunun altını çizen Salih Kirezci, ihtiyaç duyulduğunda çeşitli illerden futbolcu transferi gerçekleştirilebileceğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: Genel düşüncemiz, amatörün ruhuna uygun olarak yerel çocuklarımız ile çalışmak. Yönetimimizin ilk hedefi, hocamız ile anlaşarak takımımızı kurduktan sonra, BAL’a çıktığımız başarıyı yinelemektir. Öncelikli hedefimiz sportif başarıdır. Bunun yanında altyapımıza da önem vereceğiz. Keşan’daki kulüplerimiz altyapıya pek eğilmedik. Başarı yakalıyoruz ama yakaladığımız yerde kalıyoruz. Altyapıya eğilirsek başarımız devam eder.”  

GÖREV DAĞILIMI

Anafartalarspor’un yeni yönetiminin geçtiğimiz gün yaptığı toplantıda aldığı karar doğrultusundaki görev dağılımı şöyle: Başkan Salih Kirezci. Genel Sekreter Murat Arhatır. Asbaşkan Sadi Kuru, Başkan Yardımcıları Ertan Kara, Ersin Güven, Serkan Çayır. Genel Kaptan Ayhan Özkaynak. Muhasip Üye Sonay Gündoğdu. Basın Sözcüleri Oya Pınar ve Ülev Şahin. Kulüp Amiri Raşit Değirmenci. Şube Sorumlusu Erol Şimşek. Alt Yapı Sorumlusu Yücel Şapçı. Yönetim Kurulu Üyeleri Necmettin Sunar, Bekir Yalçın, Erdem Bircan ve Mehmet Ali Dilmen. Disiplin Kurulu Üyeleri Salih Kirezci, Sonay Gündoğdu, Sadi Kuru. Transfer Komitesi Murat Arhatır, Sonay Gündoğdu, Sadi Kuru.