25 Ocak 2014 Cumartesi akşamı saat 22.00 sıralarında Keşan-Gelibolu karayolunda meydana gelen kazada, 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza; Keşan’dan Gelibolu yönüne giden İsmail Selvi yönetimindeki 17 RL 009 plakalı kömür yüklü kamyonun, Kocaçeşme köyü sapağından kontrolsüz olarak Keşan-Gelibolu karayoluna çıkan Nurettin Şahin (25) yönetimindeki otomobile çarpması sonucu meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle otomobil kamyonun ön kısmında yaklaşık 150 metre sürüklendi. Hurda haline gelen otomobildeki sürücü Şahin ile otomobilde bulunan Ayşe Engin (40), Ramazan Şahin (40) ve Nadide Şahin (45) ağır yaralandı. Otomobilde sıkışan yaralılar Gelibolu İtfaiyesi’ne ait kaza kırım aracı ile sıkıştıkları yerden çıkarılırken, sürücü Nurettin Şahin ile Ayşe Engin ve Ramazan Şahin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Ağır yaralanan Nadide Şahin ise 112 Acil Servis ambulansı ile götürüldüğü Keşan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kocaçeşme köyünden olan sürücü Şahin’in 40 gün önce babaannesini kaybettiği ve bu nedenle okuttuğu mevlit için Adilhan köyünden gelen yakınlarını evlerine bırakmak üzere yola çıktığı öğrenildi. Kazanın duyulmasının ardından köylüler olay yerine akın etti.

Kazada hayatını kaybeden Nurettin Şahin, Ramazan Şahin ve Ayşe Engin’in cesetleri olay yerine gelen Gelibolu Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Gelibolu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Kamyon sürücüsü İsmail Selvi ise jandarma ekiplerince göz altına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.