Cumhuriyet Halk Partisi Keşan İlçe Başkanı Vedat Koyuncu, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hakan Çevikel’in  26 Ekim 2013 Cumartesi günkü yerel basında yer alan açıklamalarına sert bir şekilde cevap vererek “Andımız’a ve Genel  Başkanımıza dil uzatmak AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hakan Çevikel’in haddine değildir. Her zaman yaptığı gibi yine densiz bir açıklama yapmış” dedi.

DENSİZ BİR AÇIKLAMA

CHP Keşan İlçe Yönetimi olarak geçen hafta içinde çarşı merkezinde bulunan esnafı ziyaret ederek Andımız’ı dağıttıklarını ve bu konuda vatandaşlardan büyük bir destek ve takdir gördüklerini kaydeden Koyuncu,Çevikel’in, yerel basında yer alan ve haddini aşan açıklamasını okuduk. Partimizi yaptığımız bu çalışma nedeniyle ırkçılıkla suçlamış. Genel Başkanımızın alt kimliğini irdeleyen ifadeler kullanmış. Yaptığımızın ırkçılıkla hiçbir alakası olmadığı gibi, asıl ayrıştırıcılık, bölücülük ve ırkçılığın özü Çevikel’in yaptığıdır. Kendisinin bundan kaçınması gerekir.  Genel Başkanımıza dil uzatmak onun haddine değildir. Yaptığı açıklama da bugüne kadar defalarca kez yaptığı densiz açıklamalarından biridir” dedi.

ÇEVİKEL HAYAL DÜNYASINDA YAŞIYOR

Çevikel’in açıklamasında gerçeği yansıtmayan söylemler olduğunu ifade ederek sözlerini sürdüren Koyuncu,  şöyle konuştu: “Ben Keşan’da yaşayan hiçbir anne veya babanın çocuğu andı okumasın diye okula göndermemezlik yaptığını görmedim, şahit olmadım. Bu Çevikel’in tamamen hayal dünyasında yaşadığı bir şeydir.”

ÜLKEMİZİN TÜM DEĞERLERİ AK PARTİ DÖNEMİNDE SATILDI

Çevikel’in Keşan Belediyesi tarafından satılan gayrimenkullerden de söz ettiğini belirten Koyuncu, AK Parti’nin böyle bir durumu ağzına alacak bir parti olmadığını vurguladı. Koyuncu, “Çünkü AK Parti Türkiye Cumhuriyeti’nin bugüne kadar olan tüm kazanımlarını ve yapılanları satan partidir. Ülkemizin tüm işletmeleri, fabrikaları AK Parti döneminde bir bir satılmıştır. Bunu söyleyecek en son kişi AK Parti yöneticileridir. Çevikel, son zamanlarda diye bir şeyi diline doladı. Benim bildiğim kara kutu uçaklarda olur. Ama AK Parti iktidarında gördük ki kara kutular gemiciklerde de oluyor” diye konuştu.

ÇEVİKEL, SEN KAÇ KEZ BOZULDUN?

Açıklamasının sonunda bu güne kadar yerel seçimlerde sandık sonuçlarının CHP’yi hiçbir şekilde bozmadığına değinen Koyuncu, “Hakan Çevikel bugüne kadar çok kez başka partilerin yöneticisi veya temsilcisi olarak seçimlere girdi. Ben kendisine kaç kez bozulduğunu sormak isterim”  şeklinde konuştu.